selen_ 28 yaşındayım kız 😂 hadi oturttur tahmin et dalılılırım abdnmdm 😂😂
Merak 😂
BlackMambaa_ profilini görmüştüm geçen o senmiydin
HurremSultan üzülürümm isteee cok kirildimm 😔
Kekillikamisci
Evet benim bana ait resim fake falan degil
Moonlight_ @HurremSultan beni iyi biliyorlar onlara sorabilirsin resim bana aitti
BlackMambaa_ efso 🌺🌺
Kekillikamisci çok seviyorum burayı🥺❤️ ailem gibi resmen herşeyde samimi sıcak ayy bayılıyorum ❤️❤️❤️❤️
BlackMambaa_ ne detayi kizzz🤣
Moonlight_ yiyim mi seni üzülecek birşey de kalmaz ortada😁😁
Kekillikamisci
Teşekkür ederim aşkım sende öylesin eminim 😍
HurremSultan bende bende inan aynı şekilde . Sen anlatınca oturup sana 15839474 tane mesaj atmam 😂😂😂😂😂🫂
HurremSultan midene oturmasın aşkım 😁
BlackMambaa_ seni bilen biliyor çok güzelsin ❤️ sarı saçlı halin daha bı güzel ama kanka
Kekillikamisci benim hiç tutturamamak gibi bir özelliğim var ama edeyim tahmin 😅😂
Bence sen 1.65 boylarında 70 kilo kadar varsındır . Kumral, tesettürlü ve renkli gözlü olduğunu tahmin ediyorum yeşil ela falan olabilir
Kekillikamisci kankaaa yetişemiyorum ki inan😂 kendi arkadaslarima mi yazayım kocama mi yetiseyim. Bebeler zaten ahey ahey benim buraya girmem bir mucize. Bizim eve gelio bir gün yasasan anlarsın😬😬😬😬
HurremSultan
Kanka sarı saçtan sıkılıp siyah yaptım sonradan pişman oldum biliyormusun şimdi birdaha düşünüyorum sarıyı ya hayatımın hatasını yaptım siyah yapıpta 🥹
Deleted35 ben ben😂
Deleted35 sana fotomu kim gonderdi çabuk itiraf et . 🤦🤦🤦😂
BlackMambaa_ bencede😂 hemen gerekli bakımları yapıp sarıya dön bebek gibisin orda
BlackMambaa_ kara mambammm ama sari sacli halini görmedim bennn
Kekillikamisci profil aynı sen xgksvxbx