selen_ Rouge o bir dizi Zeliş karakteri seksi bakımlı kendine çok özen gösteren neşeli bir kadın karakter 😀
selen_ belladonna @TombulHatun Rouge bu kafamda kurguladığım karakter benzemeniz gerekmiyor.😀 Bir roman okurken yüzünde az çok silüeti oluşursa o hesap 🤷🏻😀
Rouge selen_ baktım uzaktan yakından hic bir sekilde alakamız yok tek bir seyimiz bile benzemiyor dkdkd senin hayalinden cok uzagım 😂
belladonna selen_ Beni çok güzel hayal etmişsin ben çok mutlu oldum 😅 Ben seni zayıf, orta boylu, beyaz tenli, sarışın olarak hayal ediyorum neden bilmiyorum ama 😅
Rouge selen_ up uzuunnn saclarım var gür parlak sağlıklı ama siyah asla degil böyle hafif sarıya kacan kumral bir renk vardır ya dogal kahvemsi desen degil o renge sahibim kendimi sürekli bronzlastırdıgım ve bunu söylediğim için büyük ihtimalle esmer hayal ediyorsun ama ne yazıkki degilim keske olsam kendim yapmasam acık tenliyim ama müdahale ederek bugday tene ulasıyorum bugday tenliyim diyelim acık ten hiç sevmiyorum bunu söylemek beni üzüyor
meleksen1 Kekillikamisci hepinizi merak ettim bende şimdi ya 😀 @HurremSultan @belladonna @Medusa @BlackMambaa_ @bukii27 @Deletedmom_18 @Deleted35 @Kekillikamisci ve etiketlemeyi unuttuklarım 😍
selen_ belladonna uzunum,beyaz tenli, küçükken sarışın olup büyüyünce kumral olanlardanım 😀hayatım boyunca zayiftim doğum yaptım 5-6kilo fazla var ince değilim artık 🤷🏻😀