TombulHatun hahahaha insan görmeyince iste ama bende sabit ya sen beyaz ten siyah sac falan hep aynı düşünüyorum

TombulHatun cidden ten rengim degişiyor yazın tam bronz bugday sonra acılıyor 🥲onun dışında aynı hersey bence profil resminden dolayı öyle düşünüyorsunuz eski profilde fotodaki gibi hayal ediyordunuz şimdi farklı farklı garibim niceyi bile fotodan dolayı erkeksi sanıyorlardı😂

bukii27 seni profiliindeki gibi kızıl beyaz tenli ne kilolu ne zayıf kuru kuru degil böyle yuvarlak yüze sahip vücut hatları belirgin kahverengi gözlü öyle hayal ediyorum

selen_ beyaz hic sevmiyorum keske bende sevsem soluk soğuk insanı çekmiyor bronz cekici sıcak tam hot girl yani manken manken cıtı pıtı

Kekillikamisci hayır canım ben eskiden nişanımdan falan kendi fotomu koymustum cok begenilmişti kıyafetim vs yüzümü kırpmıstım birde bir kere sacımı koydum o da soruldu dkdk bir de arkadan bir fotomu profil yapmıstım bunlar baya önceydi cok eskiler bilir o da hatırlıyorsalar kısa bir süre için koyup kaldırmıstım

Rouge ben her koydgunu sen saniom 🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦 bence bundan daha guzelsin