Usnac95 etoile en çok @Kekillikamisci @HurremSultan @Rouge @etoile 😂 @successfulwoman @aykirikadin @Yasak_elma
xyzem etoile valla profili kendisiyse arkadan görmem de yeterli melebek’i hiç merak ettiğim kimse yok sanki ya görüpte napacam 😂😂 belki @Rouge olabilir oda bi kez profil fotosu için ben daha güzelim demişti doğru mu değil mi bakmak istedim o an o kadar
etoile xyzem kız senin içinden öyle mantıklı bir kız çıkacağını hiç tahmin etmedim. Eski postları dan ötürü sanırım
fatima19 Rouge 😂😂😂 kız beni beyazlığıma hayran kalıyo bazıları övünmek gibi olmasın😃 sen niye sevmiyosun
Rouge fatima19 sevmiyorum sana yakısıyordur tabiki bana donuk geliyor ne biliyim bronz tenin herseyi tasıyıp yükselttigi gibi beyaz ten tasıyamıyor esmerler her zaman daha dikkat ceker bana göre
belladonna Kekillikamisci Güncelleneceğini bende biliyorum canım. Güncelleme gelirse güncellerim. Güncelleme neden gelmiyor diye uygulamanın başındakilere sormak lazım! Keyfimden değil yani..
Usnac95 Kekillikamisci ay beni etsene 😂 ben seni biraz uzun boylu, siyah saçlı azıcık esmer hayal ediyorum
Kekillikamisci Usnac95 valla seksi bı kadın olarak tahmn ediyorum fazlası yok agdjkf esmer uzun boylu 🤦😅😅😅