aykirikadin aşkım ben seni yerim yerrr😁❤️🔥
Merak 😂
Medusa şaka Maka sana şeytan demiş ya😬
- Düzenlendi
Kekillikamisci
Her şeyi denedim. Kaç kez Naime hanıma yazdım. Buradan post açıldığında yazdım. Mail attım. Başka telefondan gönderebildim o da android bir telefondu onu da zaten buradan bir arkadaş önermişti. Zaten 1 kez öyle bir hata yaptım sonrasında kendi telefonumdan her denediğim de kod istedi. Bir daha da asla denemem. Naime hanımın da haber var güncelleme gelince düzelir dedi. Naime hanıma tekrar yazdım anlattım o da kendi telefonundan tekrar giriş yapabildiğine şükür et dedi. İos kullananlar biliyor zaten güncelleme en son 4 ay önce gelmiş. Ama androide yeni gelmişti. Yani denemediğim hiç bir şey kalmadı. Ama hala inanmak istemeyen arkadaşlar var akıllarınca bana laf sokmaya çalışıyorlar gram umrumda değil. Neye inanmak istiyorlarsa ona inansınlar. Kimseyi bir şeye inandırmak zorunda da değilim. Ben kimseden fotoğraf da istemedim istemem de. Atan da kendi iradesi ile attı, sildi hiç de bir şey yapmadım. Buradan da genel bir açıklama yapmış olayım. İyice canımı sıkmaya başladılar çünkü. Ben alttan aldıkça sakin oldukta kendilerini bir halt sanıyorlar sanmasınlar yeter!
belladonna oo seni baya kizdirmislar . Evet postta yazdgini hatirladim . İnşallah sorunun düzelir . Bazen kodu bile kabul etmiyor . Geçen gün giremedim hesaba ne e-posta ne telefon kabul etmedi çok zor aldm yani . Biz seni seviyoruz kalbmzde kocaman yerin var 🌺❤️
belladonna kim yapıyor onu kanka😬😬 şöyle ya senin canın saolsun hemen alayım kellesini👀👀🤡
belladonna kimseye at at diye israr edilmezki . İsteyen atar isteyen atmaz dimi . Buraya merak ediyoruz diye yazıyorz ama bu resimni at demek değil ki .
Kekillikamisci
Kızılmayacak gibi değil ki.
Sanıyorlar ki sadece kendileri akıllı, kendileri kurnaz…
Buradan kaç kişinin sorusunu çözdüm onlara bile yazarak anlattım. Ben salak mıyım kendime eziyet yapayım. 1 hafta boyunca her gün sabah 7-8 kod denemesiyle girdim. Bir daha da asla yapmam. Ama hiç bir sorun yaşamayan arkadaşlara göre bunlar yalan! Bir onlar doğruyu biliyorlar. Teşekkür ederim canım 😊 Bu sayede açılmamamı da yapmış olayım. Ben kimseden hiç bir şeyin fotoğrafını istemiyorum arkadaşlar bana da atmayın. Beni de delirtmeyin yeter!
HurremSultan
Sanıyorlar ki ben yazılan şeyleri okumuyorum. İlla ki üslup mu değiştirmem gerekiyor anlamış değilim. O kişiler biliyordur kim olduklarını yazdığımı da okurlar zaten.
Kekillikamisci
Aynen öyle. Kimse kimseyi zorlamıyor. Bende bir kişiye bile bana fotoğrafını at demedim. Bir dönem Hürrem’e takıldım o da zaten benim ona takıldığımı biliyordu. Sorun yapmamıştı. Adam hem bana fotoğrafını atmasın hem aklınca bana laf soksun. Ben zamanı gelince onlara sokacaklarımı da biliyorum da neyse.
- Düzenlendi
HurremSultan nerelisin canım merak ettim
Tamam en azından gözümde bir şey oluştu . Hiç öyle tahmin etmiyordum ama 😂
belladonna canm benim ❤️ seni böle kızgın görmeye alışkın değiliz biz ama çok haklısın 🌺
belladonna ama daha bn atcaktim sana 🤪 😓🤦🤦🤦
Kekillikamisci
Sen atmış say, bende görmüş sayayım…
HurremSultan Melek gibiyim halbukisi🤪
belladonna kız valla çok kizginsin .. benim sordgm soru yüzündense kusura bakma kendimi çok suçlu hissettim şu an . Hani güncelleme derken ben böle bişey oldgunu bilmiyodum kbakma lutfen
belladonna kankaaa bak erkek olunca ağlarım diyordun al işte sana fırsat😂😁😁😁 boşver kız konuşan konuşsun biz seni biliyoruz akıllı olsunlar. Birşeyleri iyi takip etmeyip boş boş yorum yapmasınlar. Kadın profil bile koyamıyor
Medusa
Meleğim benim dgkshdkdbd