Merak 😂
- Düzenlendi
HurremSultan nerelisin canım merak ettim
Tamam en azından gözümde bir şey oluştu . Hiç öyle tahmin etmiyordum ama 😂
belladonna canm benim ❤️ seni böle kızgın görmeye alışkın değiliz biz ama çok haklısın 🌺
belladonna ama daha bn atcaktim sana 🤪 😓🤦🤦🤦
Kekillikamisci
Sen atmış say, bende görmüş sayayım…
HurremSultan Melek gibiyim halbukisi🤪
belladonna kız valla çok kizginsin .. benim sordgm soru yüzündense kusura bakma kendimi çok suçlu hissettim şu an . Hani güncelleme derken ben böle bişey oldgunu bilmiyodum kbakma lutfen
belladonna kankaaa bak erkek olunca ağlarım diyordun al işte sana fırsat😂😁😁😁 boşver kız konuşan konuşsun biz seni biliyoruz akıllı olsunlar. Birşeyleri iyi takip etmeyip boş boş yorum yapmasınlar. Kadın profil bile koyamıyor
Medusa
Meleğim benim dgkshdkdbd
Kekillikamisci
Hayır konu senin sormanla ilgili değil. Ne zamandır aklımdaydı zaten açıklama yapabileceğim uygun bir post olmamıştı. Senin sayende ben açıklamamı yapmış oldum. Senin kendini kötü hissedeceğin bir durum söz konusu değil. Konu tamamen senden bağımsız, benim ile ilgiydi. Ben de açıklamamı yaptım.
HurremSultan
Bu arkadaşlar akıllarınca Zeki, her şeyi benden iyi biliyorlar. Bilerek koymuyor diyorlardır onu da..
belladonna tamam o zman 🌺🌺❤️❤️
belladonna kim diyor bunu ya boş boş konuşmasınkar. Görünce uyarsaydin keşke böyle kendini üzme sinirlenmissin baya aşkım benim lafı direk söyle yüzlerine ya
Usnac95 bence pek benzemiyorum ama😂😂
HurremSultan cesarete bak beaaaaa 🌺❤️❤️❤️❤️
HurremSultan çok fitsin cokkkkkk 🌺❤️
HurremSultan
Benim de zamanını beklediğim şeyler var Hürrem 😎😅
belladonna kız beni de etkietle olay olursa bak 😁 anlık izlemem lazım seni kanki 😁👻👻👻
Kekillikamisci hele sen heleeee🔥🔥🔥