BlackMambaa_ Kekillikamisci @HurremSultan gördüm oda taş gibi vallaha ❤️🙈ayrı bir sevgi var ona karşı içimde sanki yıllardır tanıyorum gibi kızı sksm
HurremSultan BlackMambaa_ kankaaa öyle hiseettmenn beni sevindirdiiii bak duygulandım💝🥰 kız başka bir evrende belkide tanışıyoruzdur💝
selen_ kleopatranizzz seni ve @Deleted35 zayıf çiti pıtı hafif esmer hayal ediyorum yani yazışırken karşımda öyle canlanıyor 😂
selen_ Moonlight_ evet orta boylu bal köpüğü saçlı kumral zayıf değilsen de yanlışsa da deme 😂 @simonedebeauvoir teskilattaki deniz Baysal gibi hayal ediyorum lütfen bozmayın öyle degilseniz de😂 @belladonna böyle soft renkler giyinen ince zarif kibar 30lu yaşlarda kurguladim @TombulHatun kapalı orta boylu ama tombul değil balık etli beyaz tenli birde zarif topuklu ve trençkotla 😂 @Rouge uzun esmer simsiyah saçlar şık ve birazda umutsuz ev kadınlarında ki zeliş Vibe veriyor 😂
TombulHatun selen_ kapalı✔️ kısa boylu, balık etle tombul arası birşey☺️ beyaz da değilim ya buğday😃 trençkot evet ama özel gün dşında topuklu giymem 😄