selen_ hafif esmer kısmı tuttu da zayıf çıtı pıtı olduğum pek söylenemez balım kilolu da değilim ama şöyle bir 5-6 kilo versem tamamım 😜😂
Merak 😂
Kekillikamisci benim geçen baktım 250 ay Allah’im dedim nasıl yetisicem hepsine 😂 yavaş yavaş oku knk acele etmsvdksbx
HurremSultan evet sen olmayınca herkes ozleden yazdı tabi
Deleted35 Selen etmiyo beni tahmn hadi sen et jalede jale
Kekillikamisci aşkım senin yaşın benim kafamda oturmadı ya ben seni ilk olayları postlar var ya Kekilli kamışlı falan ben orda bı 40yaş böyle deneyimli aşiri dişil enerjili bakimlı bı abla düşünmüştüm 🙈ama sen 28misim benim karakter gitti 😀o yüzden diyorum detay vermeyin eğlenceli oluyor kafamda karikatür gibi 🙈
HurremSultan
Bana da bazen fazlasıyla geliyor üşenmeden okuyorum hepsini bazen de unutuyorum okuduktan sonra cevap vermeyi
selen_ 28 yaşındayım kız 😂 hadi oturttur tahmin et dalılılırım abdnmdm 😂😂
BlackMambaa_ profilini görmüştüm geçen o senmiydin
HurremSultan üzülürümm isteee cok kirildimm 😔
Kekillikamisci
Evet benim bana ait resim fake falan degil
Moonlight_ @HurremSultan beni iyi biliyorlar onlara sorabilirsin resim bana aitti
BlackMambaa_ efso 🌺🌺
Kekillikamisci çok seviyorum burayı🥺❤️ ailem gibi resmen herşeyde samimi sıcak ayy bayılıyorum ❤️❤️❤️❤️
BlackMambaa_ ne detayi kizzz🤣
Moonlight_ yiyim mi seni üzülecek birşey de kalmaz ortada😁😁
Kekillikamisci
Teşekkür ederim aşkım sende öylesin eminim 😍
HurremSultan bende bende inan aynı şekilde . Sen anlatınca oturup sana 15839474 tane mesaj atmam 😂😂😂😂😂🫂
HurremSultan midene oturmasın aşkım 😁
BlackMambaa_ seni bilen biliyor çok güzelsin ❤️ sarı saçlı halin daha bı güzel ama kanka
Kekillikamisci benim hiç tutturamamak gibi bir özelliğim var ama edeyim tahmin 😅😂
Bence sen 1.65 boylarında 70 kilo kadar varsındır . Kumral, tesettürlü ve renkli gözlü olduğunu tahmin ediyorum yeşil ela falan olabilir
Kekillikamisci kankaaa yetişemiyorum ki inan😂 kendi arkadaslarima mi yazayım kocama mi yetiseyim. Bebeler zaten ahey ahey benim buraya girmem bir mucize. Bizim eve gelio bir gün yasasan anlarsın😬😬😬😬