kleopatranizzz @BlackMambaa_ Demet sarğıroğlu Arnavut kaldırımı Öpsem bebek gözlerinden,çok ağlatırlar sarsam seni kollarımdan, birgün alırlar sevsem seni doyasıya,yıpratırlar bir sürü kuru gürültü parçalar sevgimizi ey kader. Nostalji şarkıları= ♥️ben
zeytep kleopatranizzz eşimle ilk tanıştığımız yer Arnavut kaldırımlı bir yoldu, külüstür ama sevimli arabam naz yapıp çalışmayınca, eşim desteğe gelmişti😁Arnavut kaldırımlı yola gir dedim, diyor ki bunun neresi Arnavut kaldırımı, taş işte😅🤣🤣
BlackMambaa_ kleopatranizzz Aşkım senin hesap daha yeni silindi olarak görünüyordu neden ? Yazacaktım silindi olarak görününce yazamadım kabul etmedi şimdi yorumu okuyunca sen olduğunu anladım ilk başta okurken silindi diye görünüyordu
Moonlight_ BlackMambaa_ Vazgec gönül aglasaaandaaaa gözünüüün yasiiniiii sileeeeeen yook Bu yüregiiin ortasiiiindaaa kanayaaaan yarayiiii saraaaan yooook
Deleted35 Medusa arasalar bulamazlar rüyaadaaaaa ❤️🥰 akşama kadar söyleyeceğim karşı belli oldu 😂😅 neyse ki bugün vermiycemm vermiycem değil 😂😅😅😂😂
simonedebeauvoir BlackMambaa_ hak ediyorum her bir milimini bu dik gülüşün, Alırım başımı, giderim efeler gibi, hey Efeler gibi, hey Böyle de atarlı giderli dik bir tipim 🤣
ikiprensesannes BlackMambaa_ “gel desen gelirim hadi git de ben giderim sevmesen de severim gurur Benim neyime ” çok seviyorum 😂 eşime tripliyken mırıldanirim o anlar tripli olduğumu bu şarkıyla 😁😂
BlackMambaa_ bukii27 Tam senlik bir şarkı aşkım tam sana yazılmış gibi yoksa kocan falan mı yazdı sana 🤪
etoile BlackMambaa_ hangi şarkı nakaratiyim düşünmedim ama şu an ben sahilde tek bir şarkı mırıldaniyorum Bu sabah radyoda yine o şarkıyı dinledim Tam evden çıkıyordum bir garip oldu içim Ama ben bekliyorum, ama sen yazamiyorsun Peki o zaman öyle olsun kırılan kalbim olsunnn diiiriiiriiii diriiiiidiiiiriiiii Dalgaların , denizlerin selamı var herkesinnnnnn Öp dediler yanaklarından Nerdeysen ama her nerdeysennnnnn Bu şarkı benden bana gelsin 🤗💐
BlackMambaa_ etoile İnsan kendini sevince hayat daha bir güzelleşiyor ne güzel kendini sevip mutlu ediyorsun hep böyle ol 🧡
Deleted_15 BlackMambaa_ Bahar geldiğinde mi ben böyle olurum, yoksa böyle olduğumda mı gelir bahar 🌸🥕🐰🥰 bu da benden 🤘🏻