Günaydınnnnnn💃💃💃kızlar bir şey sormak istiyorum, ben burnumu deldirmek istiyorum ve kulağıma ikinci bir delik daha açtıracağım. Bunu dövme salonlarında mı yapıyorlar, ne kadar sağlıklıdır? Veya özel sağlık kurumlarında yaparlar mı?
Piercing 😁
zeytep
Eczanelerde kulak ve burun deldirebiliyorsunuz. Burun için de temizliğine ve bakımına dikkat edilmesi gerekiyor diye biliyorum
belladonna çok teşekkür ederim, yakınımdaki eczanelere bir sorayım o zaman ben☺️
zeytep bence eczanede deldirin daha sağlıklı gibi geliyor bana ❤️
zeytep kulagimda ilk iki deligi kuyumcuda deldirdim burnumu ve kulagimdaki diger delikleride eczanede😅
zeytep
Aynen bir sorun 😊 Ben kızımın kulağını da eczanede deldirdim
zeytep eczanede yaptırmak daha sağlıklı geliyor olabilir fakat benim bir arkadaşım burnunu deldirdi makineyle deldirdiği için kıkırdağı kırıldı ya da ezildi tam hatırlayamıyorum. Ben de çok piercing var dilimde göbeğimde kulağımmın tamamında kız kardeşimde burnunda yaptırmıştı dövme salonunda makineli değil direk iğneyle deliyorlar tabi salondan salonu değişkenlik gösterebilir. Ben sizin yerinizde olsam iyi bir dövme salonunda yaptırırım bir çok dövme salonu eczanelerden daha temiz.
Ben yaptırdım gayet te memnun kaldım aslında bi yere daha düşünüyorum ama korkuyorum 😀😀😀
bukii27 Ben Bodrum’da yaşıyorum, aslında bizim burada da bir çok dövmeci var ama daha önce hiç gitmediğim için hijyen açısından terettüt de kalmıştım. Bebekliğinden beri kulağımda da sadece bir delik var😅üniversite de yapışkanlı hızma kullanmıştım, babam izin vermemişti😁en azından şimdi eşim saygı duyuyor, babamda artık yaşım gereği bir şey demez😅 yazın düğün var bir yandan da o yüzden istiyorum. Bir şey daha soracağım size, dövmeci de deldirdiğinizde ilk size, ‘bunu kullanın daha sonra istediğiniz ürünle değiştirirsiniz.’ diyerek herhangi başka meteryal verdiler mi? Sanki ilk başka ürün kullanılıyor sonra istediğin ürünü takıp kullanabiliyorsun diye hatırlıyorum. Bir de biraz özel soru olacak, ilk zamanlarda duşta ağrı oldu mu? Veya duş esnasında hızmayı çıkartıyor musunuz?
lionmomma o zaman aslında daha çok, bu işi yapan kişinin kullandığı meteryal, el becerisi ve hijyen olarak, tamamına önem vermek gerekiyor. Bu işlemi yaptırdığınız dövmeci de, ne kadar süreli bir acı hissiyatı oldu? Bir de ilk etapta size farklı bir ürün verip, bunu kullanmanız gerekiyor daha sonra istediğinize değiştirin gibi bir şey dediler mi? İlk zaman duşta acıdığı oldu mu? Veya duş sırasında çıkartıyor muydunuz? Yorumunuzu da dikkate alarak sanırım iğneyle yapan bir yeri tercih edeceğim ☺️dövmeci de hiç bildiğim yok ama eşime sorarım, o bekarken dövme yaptırdığı için, az çok biliyordur.
kardelenn94 bana d deli cesareti geldi şuan normalde ağdayla bıyık bile aldırırken acısıyla kalbim çarpar😅amann bir dakikalık şeyden bişey olmaz diye kendimi teselli etme çabalarındayım😅🤣
zeytep İzmir’deysen gel beraber gidelim 😀😀😀
kardelenn94 Bodrum’dayım🥺Aslında yakın sayılırız fazla uzak değil😅