zeytep başka bir materyal verilmiyor ama dediğiniz gibi ilk başta takılan farklı onu bir süre çıkarmıyorsunuz sonradan değişiyorsunuz ben hızmamı hiç çıkarmam birde kıkırdağımda ki küpemi diğerlerini sürekli değiştiriyorum 🥳😍 benim ağrım olmadı hiçbirinde 1 i hariç oda kıkırdak kaç sene olmuştur halen bazen sızlar anlam veremem ama ilk sıralar evet benimki agrıyordu sızlama değil baya agrıyordu ama görüntüsü için katlanıyordum çünkü çok hoş duruyor 🥳

zeytep ben bekarken evde abim dudağımı demişti, doğumdan sonra göbeğimi eşime deldirmeyi düşünüyorum 😂😂

bukii27 ben kıkırdağa yaptırmayacağım ama inşallah çok acımaz ya😅

kardelenn94 şuan araştırıyorum bende. Eczaneler yapmıyormuş, büyük ihtimalle dövmeci seçeceğim. Onu da gelişi güzel bir yer değil de, bilindik ve iyi bir yer olarak seçmeye çalışacağım.

bukii27 umarım bende de aynı olur😅acı hissiyatı fazla olmaz😅ama görüntüsü için gerçekten değer ya🌹

zeytep ben burnumu hiç deldirmedim ama diğer piercinglerim için dövmeci demişti ki 2 ay sonra çıkart. Ben yine garanti olsun diye 4 ay çıkartmadım. Pendik civarında war tattoo var orayı önerebilirim.

lionmomma Bodrum’dayım🥹bende şimdi bir dövmeci ile görüşüyorum, yani Bodrum’da açık ara en iyisi gibi duruyor, inşallah öyledir. İki ay olayını belirtmeniz iyi oldu, mayısta ve haziran da çok yakınımın düğünü var, onun için yaptıracağım zaten🤣

lionmomma
            Dile nasıl yaptırıyosunuz ya damağa değip rahatsız etmiyor mu? Dilimde piercing olsa dilimle oynaya oynaya yara ederdim orayı hemde oraya bir şey tıkanmış hissi 😄

zeytep eşim anlıyor mu bilmiyorum ma deldiricem göbeğimi 😂😂

zeytep
                Eczane daha doğru olur aşkım ya bende kıkırdaklarımı deldiricem kulak bir türlü nasip olmadı 🙃