melaykeeee zeytep kız 1 buçuk sene oldu yaptıralı sormama gerek yok sadece çok acırmı diye tereddüt ettim 😂
zeytep melaykeeee ben 7 yıl falan oluyor ameliyat olalı ama dediğim gibi bir doktorunuza danışmakta fayda var, ama genel olarak çok acıyan bir şey değil. Sadece piercing geçirilirken çok az acıyor, ama o da dediğim gibi dayanılmayacak bir şey değil ve üç-dört saniyelik☺️
zeytep Moonlight_ benim dövmeye cesaretim yok, onun acısına dayanamam sanırım, çünkü kaş-bıyık alımında bile kalbim çarpıyor😅valla iyi bunda sıkıntı yaşamadım🤣
Moonlight_ zeytep askim ozaman göbegide düsün derim bende sahsen göbek cok acidi ve iyilesme süreside agriliydi🙈🤣🤣
zeytep enerciiiii ben şuanlık göbeğime yaptırmadım, daha sonra yaptıracağım. Ama burun ve kulaklar çok acımadı. (kıkırdak kısmı değil.) bizim burada kuyumculara da danıştım, eczanelere de… En son soluğu dövmeci de aldım. Ama çok iyi bir yerdi☺️
zeytep Moonlight_ yaa😅 zaten şuan düşünmüyorum, öncelikle bunların iyileşmesini bekleyeceğim, kalanını da sanırım önümüzdeki kış yaptırırım 🤣
selen_ Moonlight_ göbeginde var mıydı..? 😍Ayy çok seksi duruyor biraz spor yapıyım birde sıkılaştırmak istiyorum arkadaşımın güzellik merkezi var artık doğurmayacağim karnım toparlarsa bende istiyorum zeytep tatlım bilmiyorum bazıları kan yada metalik koku kalıyor diyor burun zor falan diyorlar ama iyi bakım yapmiyorlarsa olabilir
zeytep bukii27 önümüzde ki kış düşünüyorum ☺️önce bunlar iyileşsin, yazında zor olur benim için. Bir kış beklerim ya😅kıkırdak bir tık daha fazla acıyormuş, o yüzden sona sakladım😅
zeytep hatceeee inan bizim burada kaç tane eczaneye sordum, ama yapmadıklarını söylediler. Kuyumcu olarak da güvendiğim iki yer var, onlar da yapmıyormuş. (Tamiratı bile zor yaptırıyorum bazen yani.) Ama gittiğim dövmeciden memnun kaldım.
zeytep Moonlight_ şimdi yazın düğünler var abiyeye göbek ve kıkırdak acımı çekemem, e bir de deniz mevsimi😅🤣en iyisi kış😁
zeytep selen_ hiç bilmiyorum 🤷🏼♀️ yani çevremde de burnu deldirenler var ama hiç onlardan öyle bir şey duymadım. Belki de dediğiniz gibi, bakımla ilgili, metaryelin malzemesi ile ilgili olabilir.
Moonlight_ selen_ evet askim ben bakarken yaptirdim onun üzerine 2 dogum yaptim ama cok sükür göbegimde bisey yok biraz sporla tam istedigim gibi olacak o yüzden bu aralar takmiyorum 😅
zeytep bukii27 inanırım valla, bunlar bile acımıyor ama şuan arada unutuyorum, istemsiz saçlarıma gidince elim, kulağıma faln değince yada burnuma dokununca çok az acıyor, dokunmadıkça sıkıntı yok, mesele dokununca😁🤣