Copper Moonlight_ 😆yalnız değilsin😆 Allah Allah neyden akıllanacazki acaba dur bakayim bi diyerek postu açtım sonra gülmeye başladım bakan körüm dedim 😆😆😆
Moonlight_ Copper ahahahaha ay bildirim geldikce hala o sekil okuyorum ama bile bile yaaa bu post beni kör edecek🤣
Deleted_15 Deletedmom_18 aslında evet ya müsaade etmicen. Ben çok seviyorum kendisini biraz açıldım işte. Daha bu ay ilk deneyisimiz bi dee. Hemen yapıştırdı sıfatı ben şok oldum ya 🥹
Deleted_15 Zamansiz_ çok da seviyorum kendisini valla bi yandan da diyorum çok mu yüz verdim ondan mı acaba diye. Artık çok açık olmucam kendisine 🥹
Yasak_elma Gittibimilyarlikmobilya 1993 doğumlu annenin,1992li babanın 2017 doğumlu oğlu ve 2021li kızı 💏 👨👩👧👦
Ask_hosmus Gittibimilyarlikmobilya 1999 doğumlu annenin 2018 li oğlu 2021 li oğlu 2022 li oğlu 2024 lü kızı (doğacak) Çocukları var 😂😂😂
etoile @“Gittibimilyarlikmobilya”#p10677l Gittibimilyarlikmobilya niye ya az matematikten zarar gelmez 😂
etoile belladonna sen peeideye o gün girmeyeceksen olur 😜 gerçi öyle bir soru hazırlarım ki ben bile cozemeyebilirim oyke bir soru 😂😂😂