kelebekleriseverim kızlar selamlar uzun zamandır geçmeyen kasık ve bel ağrım sonucu sol tüpümde hidrosalpenks oldugunu öğrendim ve pazartesi günü sol tüpü laparoskopiyle aldırdım. benzer durumu tecrübe eden var mı?
kardelenn94 kelebekleriseverim canım merhaba tek tüp alındığında beklemek mantıklı zaten o bebeğin ne zaman olacağı hepsi kader bizim yapacağımız sadece çok stres yapmamak akışına bırakmak tamamen inanmak ve elinizden geleni yapmak gerkiyorsa tüp bebek yaptırmak sonrası tamamen Allaha kalmış bişey o yüzden içinizi rahat tuttun ve sürekli olcak mı olcak mı diye stres yapmayın o zaman psikolojik açıdanda etkilenmiş olmazsınız
etoile kelebekleriseverim çok geçmiş olsun. Ama sen epey zamandır yoksun senin i enerjini zekice espirilerini özledim 🫶
kelebekleriseverim etoile bebeğim bu sebeplerden yokum işte :( inan 3 aydır her gün aynı ağrıya uyanıyorum.. bazdn girip okuyorum ama hiç yazacak enerjim yoktu 🫶
Urazka kelebekleriseverim merhaba aynı ameliyatı geçirdim şuan iki çocuğum var elhamdülillah sadece benim tüp alınmadı blokaj yapıldı.
kelebekleriseverim Urazka ameliyat sonrası ağrı sızı durumunuz nedir peki? benim hidrosalpenks olan taraf cok ağrıyordu, ameliyatta o tarafı aldılar su an daha fazla ağrıyor hiç geçmeyecek gibi hissediyorum 🥲