Neler yapıyorsunuz hanımlar 😂 ben çocuğu uyuyayım film izleyeceğim sanırım 😬
Eeeeeeeen uzuuuuuuun gece postu
Asklepios sohbet postu buldum sonunda 🤣🤣
Çocukları uyuttum, hazır indirimler varken eşime kendime ve görümceme yılbaşı için hediye aldım ☺️
Frenchoje gel gel bende hep sohbet postu var 😂 ay bende birşeyler aldım tutamadım yine kendimi 😂 eşime alacaktım yok dedi bende kendi kendime yılbaşı hediyesi aldım 😁
Asklepios asdhjj Bizler gerçek evli insanlarız o zaman 🤣 Kendi hediyesini kendi alan cefakar analar 🤣
Frenchoje valla ya 😂 çocuğa mama sandalyesi kendime de bot aldım çekildim kenarıya 😂
Asklepios en temizi 🤣 hayırlı olsun, güle güle kullanın 😊
Bugün iyiliğim üstümde sanırım görümcem de bir bot beğenmiş, bende ona hediye diye aldım 🤣 Kaynanamla kayınbabama alacak param kalmadı maalesef 🤣
Asklepios kızanımı uyuttum saatler öncesinden şimdi de kendim zıbarıcam inşallah 😂 kocayıda işe şutladım
Frenchoje teşekkürler 😘 cidden bugün iyiliğin üstünde ama merak etme yakında pişman edecek birşeyler olur yine 😘😂
Bilinmeyenlidenklem benimki de yeni uyudu. Benim herif daha ortalarda yok kısa çaplı bir cinnet geçirmek üzereyim
Asklepios kaç aylık senin ki baya geç uyumuş benim ki 9’du uyudu kaldı 😂 koca geç gelince sıkıntı merdaneyle aç kapıyı
- Düzenlendi
Asklepios 🤣🤣 ay dur bi tarafımı kaşıyayım kendime nazar etcem şimdi 🤣🤣
Biz o evreleri geçtik kuzum çok şükür 5 yıllık evlilik, 2 tane çocuk. Artık kabullendiler yani sıkıntı çıkartmıyorlar 🤣
Bilinmeyenlidenklem 6 ay 23 günlük. Benimki hep böyle. Zamanında hamileyken sokağa çıkma yasağında sabaha kadar uyanık kalırdık eşimle ondan oldu zaar 😂 valla ağzıma geleni söyledim her gün aynı şey bıktım valla ya
Frenchoje valla sıkıntı her zaman oluyor ya. Kendi ailen birşey yapmaz yapmıyorlar da. Eş ailesinden illa birşey oluyor zamanlı zamansız
Asklepios anne hamileyken uyku düzeni neyse bebekte öyle oluyormuş 😳 ben akşam on sabah ondum 😂 adam akıllı konuşman lazım eşinle bence sonuçta sen bebeğinle evde yalnızsın ne demek geç gelmek kır kafasını
Asklepios Çocuğu kocayı uyuttum,çiğdem çitleyip masterchefe bakıyorum sigaraya çıkıcam şimdi 😊 sen napiyosun bacım
Frenchoje Selam olsun 🖐 yarın kendimi hediye almaya götürücem 😊
Asklepios uzun zamandır vukuat yok bizde Allah’a şükür 🤣
Meraklitaze şey diyor mu ; hayatım parasını vereyim de sen kendine beğendiğin bi şeyi al 🤣🤣🤣
Bilinmeyenlidenklem kız o da keyfinden değil de çıldırıyorum bu saat oldu hala çalışıyor hastaya gidiyor. Bir ay düşün her gün pazar dahil bir gün bile gece 2 den aşağıya gelmedi. Bildiğin iki kişilik aile olduk çocukla. Şimdi bir de yılbaşı var önümüzde. Yok izin alıcam filan alamayacak. Yine yılbaşı günü de gece 2 de anca gelecek. Sonra ben onu artık eve hiç almayacağım
Meraklitaze valla bende çocuğu yeni uyuttum bi kahve sigara yapayım diyorum sabahtan beri boynum tutuk kafayı döndüremiyorum moraller bozuk