Frenchoje aman olmasın maşallah diyelim 😂
Eeeeeeeen uzuuuuuuun gece postu
Asklepios inşallah 🤣
Frenchoje Ayy demez mii 😊 bi de şey var,ne alacağımı bilemedim o yuzden hiçbişey almadım 😒 benimki biraz öküzlerin efendisi 😁
Frenchoje az önce bu gözler tüplerin neden bağlattın linci gördü ya bunu ben bile yapmam 😂
Meraklitaze 🤣🤣
yanlız değilsin hayatım, çiçeği markette arayan bir kocaayım var benimde 🤣
Asklepios onu bende gördüm ya, kadın anons verip izin mi alsaydı yani ne tuhaf insanlar var 🤦🏼♀️🤣
Frenchoje benimki hastanede hastalara gelip de servise alınmayan çiçeklerden birini getirmişti bana sen ne diyorsun 😂
Frenchoje çıldırmış bunlar 😂 biri de çocuğuna birşey olsa nasıl tekrar yapacaksın diyo ulan Allah korusun herkesinkini benimkine olsa ben bir daha çocuk mu düşünürüm ya millet kafayı yemiş
Asklepios Ben yazmışım gibi sanki postu o kadar yanii,benim kızda uyku düzeni diye birşey kalmadı gece 11 den önce uyumuyo 😒 yaptım bi kahve sakin kafayla icicem inşallah,iki gündür boynum tutuk boyun fıtığı var bende perişanım valla çok fena şu tutukluk yaa
Bende bebeği uyutmaya çalışıyorum.
Ne indirimi var kızlar bana da söyleyin 🙂
Meraklitaze her haltı denedim düzelmiyor boynumu kütleteyim diye uğraşıyorum o direnç gösteren yeri kütletmeye çalışırken boynumu kırarım diye çok korkuyorum bırakıyorum 😂 uzun zamandır olmuyordu en son yoğun bakımda çalışırken oluyordu şimdi evdeyim neden oldu anlamadım
Asklepios ayyy iş içinse ne yapacaksın kuzum mecbur gidecek adam, benim eşiminde iş yerinde tüm vardiyalar izinde bir benimkinin olduğu vardiya çalışıyor bu hafta
Asklepios 🤣🤣 kayınbabam işten gelirken belediyenin diktiği çiçeklerden koparıp getirirmiş 🤣🤣 erkek kafası iste ne bekliyoruz ki 🤣🤣
Frenchoje Bi çiçeğe yüz lira vermeye acıdım dedi yaa geçen gün 😄
Lal38in trendyolda güzel var şu klasik süet botu benim ayağım büyük olmasına rağmen 55 liraya aldım
Bilinmeyenlidenklem kız söylese patronu abi gibi. Ayarlarlar bir şekilde benimkinde iş yok
Asklepios bilinçsizlikten bunlar, bir daha isterse çocuk hiç olmayacak sanıyorlar muhtemelen. Ama adamlar çalışmış uğraşmış yıllar önce tüp bebek diye bir bilim ortaya koymuşlar, boşuna değil onca emek 😅