Esmerkiz bukii27 Hollanda usulü patatesi kızartım üzerine soğanları küpküp doğrayım mayonaz ketçap sıkıp yemek istiyorum😂😂😂
Rouge bukii27 doggy yapın tam uygun pozisyon önden arkadan bırt bırt bırakırsın nerden geldiğini anlamaz hem iki türlü de rahatlarsınız ohh ..bukii ya ölücem bilerek mi sectin bugün bu menüyü 😂cok da severim öf
bukii27 Moonlight_ makarna dime bana ya canım istediii 🥰🥰 Afiyet olsun kuzu ellerine sağlık eniştenin🖤🫶🏻💐
bukii27 Rouge şuan eşimden de yemekten de Allah affetsin tiksindim kıcımı bantlıycam akşam onunkine fayda etmez 😂😂😂 hiç sevmem de fasulyeyi Allah affetsin de 🤦🏻♀️
kleopatranizzz bukii27 Bugüne özel degil,ama yine de menümü yazayım 🫠 Fırında tavuk,patates Salçalı makarna ♥️ Salata
bukii27 kleopatranizzz makarnaya düştümm afiyet bal et kilo dışında hersey olsunnn yavrummm missss🥳🥰🖤🫶🏻
Susunbebekuyuyo bukii27 mantar çorbası makarna köfte patates salata fırında kaşarlı mantar yemek sonrası muzlu kek yapacağım
kardelenn94 Susunbebekuyuyo mantar bahçesi mi aldınız 😀😀😀 kekide mantarlı yap dicem ama o kafayı yedirir
bukii27 Susunbebekuyuyo of of Allah dedim okurken maşallah aşkımm afiyet olsun ellerine sağlık şimdiden 🥳🥰🖤💐
Susunbebekuyuyo kardelenn94 yok canım 1 paketle yaptım. kök kısımlarıyla çorba yaptım baş kısımlarıyla kaşarlı mantar yaptım. Ayrıca mantarı çok severim bahçem olsa keşke varsa mantarlı tuzlu kek tarifin alırım dicem ama mantarım bitti.
kardelenn94 Susunbebekuyuyo aman diyim mantarlı kek çok sakat. Hollandadan sipariş vermen lazım gününü gün edersin o derece 😀😀😀
Bubenimoykumm bukii27 dün 3tepsi bol malzemos pizza yaptım. Bugün de kocamın en sevdiği köfte pilav çorba. Allah bereket versin 🥰