bukii27 kleopatranizzz makarnaya düştümm afiyet bal et kilo dışında hersey olsunnn yavrummm missss🥳🥰🖤🫶🏻
Zamansiz_ bukii27 ayy vala esim gec geliyor bugun araa verdimm kendime sevgililer gunu niyetine esim sabah cicek getirmisti🥹🥹 biz kadinlar hemen nasil guzellesiyoruz minik bsyler gunum guzel basladi cocugu okuldan alip mc donalsa gittik bu arada hala diyetteyim yani yanlis anlasilmasin🥲😂😂 yemek yoook 💃🏻😂
bukii27 Zamansiz_ ya işde en güzel yanımız bir yanda da eksi yanımız senin adına çok sevindim gülelim hep biz kadınlar 🥳🥰🫶🏻🖤
bukii27 Susunbebekuyuyo of of Allah dedim okurken maşallah aşkımm afiyet olsun ellerine sağlık şimdiden 🥳🥰🖤💐
Deletedmom_18 kardelenn94 ya Allah aşkına geldiğin ilk gün herkese aşko kuşko demek nedir?Buketle muhabbetim olduğu halde aşko demiyorum yani.
kardelenn94 Deletedmom_18 sen neden rahatsız oluyorsun ki, ben kimden o sıcaklığı hissetsem karşılık veriyorum. seni geren ne ya siz nesiniz ablacım burama geldi artık ya
kardelenn94 Bu forumun bi standartı yok mu Allah aşkına herkes herkese bu kadar kibirli davranmak zorunda mı, bundan mı bekleniyorsunuz siz? Başka derdiniz yok mu
kardelenn94 bukii27 aana aşko demişim hanımefendi rahatsız olmuş baksana ya nereye düştüm böyle ben. Avukatın falan var haberimiz yok ya