dilara21 çocuk uyuyoda beraber giriyoruz birbirimizi keseliyoruz köpüklü biraz elleşme kapanış 🤣

Ya tam böyle bir post açsam mı diye düşünüyordum
Eşimde bir iki kere teklif etti ama çekinip cesaret edemiyorum sanki ne olacaksa 😂

dilara21 Mis gibi olur 🤤 Bizime evde ki duş küçük evde giremiyoruz fakat yazlığımızda her duşa beraber girerdik ortamın sıcaklığı buharı ile o şehvet ikiye katlanıyor üfff 🤤🤤🤤

dilara21 Girebilmem için çok ısrar etmesi lazım kıramadım ayağına diyip 😂😂

dilara21 Çocuktan önce neredeyse yalnız hiç duşa girmedik biz :))) Gayet de güzel ve keyifli oluyor. Saçlarımı bile eşim şampuanlayıp kremleyip duruluyordu :)

Kız bu çekinenler çocuğu nasıl yaptınız ya🤭 hiç mi tatile havuza girmediniz eşinizle ve ya kaplıcaya da mı gitmedinizz? Otellerde jakuzi var küvet var mesela insan bu zekten kendini mahrum bırakır mı😋

kanalize Havuza girdim ama mayo vardı djdj
      Çekinmek düşününce saçma geliyor bana da ama elimde değil daha yeni yeni alışıyorum önceden yanında üstümü bile değiştiremezdim 😂😂 benim için birlikte duş almak büyük bir adım lütfen dmmd

Sedaa

Ayy yok kalsınnn ay Adana sıcağı diyorsun orası dünyadaki cehenem gibi bir yerdir😂oralar alev topu genelde 🔥sağol ya vazgeçtimmm sjsjdj

Valla dus aliyorum baya da guzel oluyor sjshkdjskf sadece dusla kalmiyor🔥🤣🤣

dilara21 biz hep birlikte alıyoruz valla miss gibi oluyor 😂😂

dilara21 hayatım kocan zaten seni yanına kafana tasla vura vura yıkamak için çağırmıyor ıslak ıslak vurmak için çağırıyor gir gitsin ayolll 😂😂😂

Rouge eşim sevmiyormuş 😂 ama belli olmaz belki süpriz yapıp yeni eve yaptırır 😀

Sedaa aaaa nasıl sevilmez hem ona zararı yok ki yapsın tüm yetkini kullan😂

BlackMambaa_ benim ev adananın kuzeyinde, diğer yerlere göre biraz daha serin evim ama tabi ki yine de sıcak 😂 geçen yaz eskişehirdeydik, eşim iş için ordaydi, bizede apart tuttu, adana sıcagindan kurtulduk. Bakalım bu yaz da patronu nereye gönderirse oraya gidecez ailecek 😂😂

Rouge kullanıcam valla, gerekirse ondan gizli alıcam 😂