dilara21 yawrum amaç sence duş almak mi👀
Birlikte duş alırmısınız?
dilara21 çocuk uyuyoda beraber giriyoruz birbirimizi keseliyoruz köpüklü biraz elleşme kapanış 🤣
Ya tam böyle bir post açsam mı diye düşünüyordum
Eşimde bir iki kere teklif etti ama çekinip cesaret edemiyorum sanki ne olacaksa 😂
dilara21 Mis gibi olur 🤤 Bizime evde ki duş küçük evde giremiyoruz fakat yazlığımızda her duşa beraber girerdik ortamın sıcaklığı buharı ile o şehvet ikiye katlanıyor üfff 🤤🤤🤤
dilara21 Çocuktan önce neredeyse yalnız hiç duşa girmedik biz :))) Gayet de güzel ve keyifli oluyor. Saçlarımı bile eşim şampuanlayıp kremleyip duruluyordu :)
Kız bu çekinenler çocuğu nasıl yaptınız ya🤭 hiç mi tatile havuza girmediniz eşinizle ve ya kaplıcaya da mı gitmedinizz? Otellerde jakuzi var küvet var mesela insan bu zekten kendini mahrum bırakır mı😋
Ayy yok kalsınnn ay Adana sıcağı diyorsun orası dünyadaki cehenem gibi bir yerdir😂oralar alev topu genelde 🔥sağol ya vazgeçtimmm sjsjdj
ikiprensesannes kiizz dogurdun mu hayirli olsuuuun🌸
Valla dus aliyorum baya da guzel oluyor sjshkdjskf sadece dusla kalmiyor🔥🤣🤣
jomolokko evet gülüm doğurdum teşekkür ederim 🥰
- Düzenlendi
dilara21 biz hem yıkanıyoruz hemde sevişiyoruz ölee hoşşş 🤣🤣🙈🙈
BlackMambaa_ benim ev adananın kuzeyinde, diğer yerlere göre biraz daha serin evim ama tabi ki yine de sıcak 😂 geçen yaz eskişehirdeydik, eşim iş için ordaydi, bizede apart tuttu, adana sıcagindan kurtulduk. Bakalım bu yaz da patronu nereye gönderirse oraya gidecez ailecek 😂😂