Usnac95 bende öyle diyordum almadan önce suan tek sorunum takmamam😂kolaylık saglıyor telefon cantada oluyor yada çalışıyorum cebimde oluyor telefonu sürekli cıkarıp bakmıyorsun saatten hemen görüyorsun iki dakika da sesli cevap veriyorsun toplantı bile olsa cevap verebiliyorum bu sayede dikkat çekmiyor bir diger güzel seyde araba kullanıyorum mesela biri arıyor telefonu ara bul panige gir yok elimde zaten hemen acıyorum birini arıyacaksam aynı şekilde kolumda kaza riski az dkdk arabaya bağlanıyor gerci ama yine kolunda olduğu konfor yok dikkatin dagılmıyor benim gibi paranoyak olanlar için yada mesela temizlik yapıyorsun bulasık yıkıyorsun telefona bisey geldi hemen görüyorsun yanında olmasada onun dısında telsiz özelliği vs oluyor telefondan gir ara acmasını bekle yok direk bir tusla konusuyorsun yanında gibi ayagım takılsa telsizden anne ayagım takıldı diyorum kardeşlerimi merak ediyorum telefondan takip ediyorum neredeler diye görmesem hemen telsizden konusuyorum nerdesin yada kapıyı ac dkdk cok artı yönü var aslında