fatima19 bu olaylar gündem olduğu ve medyaya hemen yansıtılıp konuşulduğu için Türkiyede çok var zannediyolar hatta yeni yeni arttı sanıyolar. Çoğu ülke medyaya yansımıyo örtbas ediyo herkes de bazı konularda güvenli zannediyo orada yaşamayanlar özellikle. Benim tükiyedeki evime hırsız girdi aynı hafta 2 defa bütün mahalleye sabah akşam gece her fırsatta girmişler kiminin mutfakta yemeğini yemişler kiminin eşyasını almışlar benim evimi pazar yerine çevirip yağmalamışlar kırmışlar dökmüşler hatta yakmaya çalışmışlar. Ama bu medyaya yansımadığı için toplum bunu bilmez yaşanmadı zanneder. Ayağımız karakoldan kesilmediği için her gidişimde bakıyorum mahallemde yeni hırsızlık başka yerde hırsızlık karakol dolu. Bu basit bir olay ama anlattığınıza göre siz diğer olayları da öyle düşünün. Hatta şöyle söyleyim abd de sinagogda yaşananlar geçen ay cnn de haber oldu. Ama abd medyası bunu yoksaydı üstü kapatıldı şuan konuşan var sonucu ne bilen var mı? Geçtiğimiz hafta başka bir olay hakkında başka bir posta yazdım çok eski bir olay da değil onu bilen var mı?