Rouge HurremSultan eski kocam heralde 🙄 kıız bu neee cücükkk yanlıs yeri acmıslar canagı niye acıp boruyu saklamıslar bu nasıl tasarım ne demek istiyor kim kimiii kostumu buuuu poposu niye acıkkk o dekolte niyee napıcaz popoyuuu
MedavikPastam Kekillikamisci kaç gündür reglim bi ates basdı beni reglimin bitmesini bekliom. Şuan her türlü kocam bana seksi geliyor bunu giysedr olur fjfjfjkdkd
HurremSultan Ask_hosmus kanka doğumdan sonra tam kırkın çıkmış adam sana diyir bir suprizim var böyle geliyor 😂😂😂
Rouge HurremSultan bu sefer kendi patlıcanımı sarıyım yani😂 ööğğkkkkk gözümün önünden hayali gitmiyor aşırı bir soguma yaşıyorum suan bir toftirik koca eksikti
Rouge HurremSultan hürrem beni fabrika ayarlarıma geri döndür ya 😂😂hazırlanıyordum etiketlnince giriyim dedim 🥹kocamın totosu gitmiyoooo gozumun onundeennnn öğğkk adam içerde beni bekliyor Hürrem donduummm bornozla nasıl gidicem son libido bükücüü😂
Kekillikamisci MedavikPastam benm çocuklarda uykuya yemin etti heralde bizi yatırmadan uyumuyolar civdivicaaammm 🤦🤦🤦🤪🤪
MedavikPastam Kekillikamisci dkfkdkdk benimkide ben regl olduğum günler saatlerce uyur kesintisiz. Ama başka zaman kuş uçurmaz hep uyanık
HurremSultan Rouge askimmm ona bu resmi göster. Onunda libidosu insin😂😂 bu iş başka türlü cozulmez. Benimde asiir söndü şuanda 😂😂 olsa kalkmazdi öyle düşün 😂😂😂🙈
jomolokko HurremSultan HÜRREEEEM AJSGAJDHSKD BEN BURAYA DAHA ONCE GELMISIM ULAN UNUTTUM SJSHSJD CUCUNUNANASI BEN AHAGAJSHAJ BU NEEEEEE
HurremSultan jomolokko kankaaa sen nerden geldin🤣🤣 bak sen hazır kostüm giymisken kocana da bunu al nolur🤣🤣👀