Kızlar merhaba bir derdim var napıcam bilmiyorum. 3 yıllık bir evliliğim bide kızım var. Evliliğimiz çok güzel eşim çok iyi biri(!) eşimin benden önce bi beraberliği olmuş 4 sene hatta son sene imam nikahı kıyıp dost hayatı gibi bişey yaşamışlar ben evlendikten sonra öğrendim. Bu kadın hala telefonunda kayıtlı ama ilişkilerinin olmadığına eminim ama yani evliliğimiz boyunca görüşmediler ve aralarında duygusal bağ olmadı kadın Zaten yurtdışında hep. Neyse bir kere eşimin telefonundan mail gördüm kadına para yollamış geçen sene gördüm bunu sordum tabi oda borcum vardı onu ödedim bitti dedi bidaha bir bağım kalmayacak diye söz verdi hatta ben arada konuşmuşlar mi diye bakıyordum en son geçen sene konuşmuşlar hep. Neyse bu sabah yine başka bir yabancı kadına para göndermiş bende sordum kim diye oda o diğer kadınla konuşmamak için arkadaşı vasıtasıyla para gönderdim çok zor durumdaymış falan dedi. Bende sen yardım kurumusun kadınla hiç bir bağın kalmasın diye konuşmuştuk falan dedim oda zor durumda olmasa etmezdim dedi bende zor durumda olduğunu nerden biliyorsun dedim konuşmamışsınız geçen seneden beri dedim oda birkaç konuşma geçti sildim bende dedi bende kayış koptu normalde çok saygılı bir ilişkimiz var asla küfür ve ses yükseltme olmaz aramızda çok sert çıkıştım ve tamam ya bana niye yalan söylüyorsun diyip odadan çıktım. O sinirle gidip kadına mesaj attım kocamdan uzak dur herhangi bir istek rica veya selam vericek olursan seni çıktığın yere geri sokarım dedim oda bana terbiyesizlik yapma ben kimseden korkmam çekinmem istediğimi yaparım diye mesaj atıp engelledi. Sanırım eşime mesaj atmış ona mesaj attığımı. Eşimin yanına gittim sana mı mesaj attı dedi oda git uyu falan dedi bende ağzıma geleni söyleyip çıktım odadan tekrar hiç bişey demeden geldi yastık battaniye alıp salonda uyumaya gitti uyudu da. Ben napayım bilmiyorum normalde çok doğru konuşan haksızlık yapmayan bir insan beni ailesini sevdiğinide biliyorum ama nolucak böyle bilmiyorum. Kadınla konuşmasını istemiyorum ne kadar zor durumda da olsa akrabası değil bişeyi değil eski karısı. Çocuğumu alıp gitsem nereye gidicem aileme anlatamam durumu anlamazlar olay büyür bana bir akıl verin 😔😔