BlackMambaa_ bukii27 Ay vallaha ne güzeldi ay hayali Bile güzel 😏bende net İrem dericiye verirdim onun fiziğine bayılıyorum Ya o kilolu olsun ben onun fiziğini alayım
Deleted35 BlackMambaa_ bi saat kadar önce pizza ve kola gömdükten sonra burda göbeğimi alın götürün demeyi kendime nasıl hak gördüğümü sorguluyorum suan bi dk ☝️😂😅
bukii27 BlackMambaa_ bende hadiseyi bazen seviyorum bazen sevmiyorum benim göbeği keşke ona verselerde göbekli gezse 😂😂
etoile BlackMambaa_ onca kadın arasından İrem Dericinin fiziğini begenmen 😜 bende Hilal eltinbilek,nesrin cevadzade, nilperi , Serenay Sarıkaya fiziklerini beğeniyorum aşırı seksi geliyor bu fizikler bana.
BlackMambaa_ Kekillikamisci Neden büyük mü ay büyükse daha ne istiyorsun bende gögsüm büyük olsun isterdimmm ama minnacık 🤣
ikiprensesannes BlackMambaa_ teşekkür ederim canım benim 😍 var gülüm kızıma hamile olduğum zaman yine olmuştu hastaneye gittim doktor O zaman ilaç yazmıştı ama hamilelik nedeniyle kullanmadım kaldı öyle yine gidip muayene olacam bir çare bulmam lazım
BlackMambaa_ ikiprensesannes Konu sağlık olunca herşey zorlaşıyor herşey gelir gider ama sağlık öyle değil vallaha cok zor
Askkadini selen_ BlackMambaa_ ikiprensesannes hadi kimse benim elimden teli almiyo ben uyumuyorum siz niye uyumuyisunuz kizceler hiii