BlackMambaa_ Vücut parçalarınızdan birini olumsuz nedenlerden dolayı çıkar desler. Hangi vücut parçası olurdu ve neden?😂😂Ben göbek🤣🤣🤣 sayılırsa
Deleted_15 BlackMambaa_ oo göbeği saymayız onu sen yaptınnn ahhshsh benim basenlerimi biraz alabilir miyiz piliiizz 🫡
selen_ BlackMambaa_ göbek nerde eski sert karnım onu geri istiyorum.Göbek hariç her yerimi seviyorum 🤩
BlackMambaa_ Kekillikamisci Neden büyük mü ay büyükse daha ne istiyorsun bende gögsüm büyük olsun isterdimmm ama minnacık 🤣
bukii27 Deleted_15 aşkım öyleyim zaten sezeryan göbeğim var az ama bana batıyor 🙄🥲🥲 kız bide bana niye kızıyorsun doğru vermişim işde 😂😂 @BlackMambaa_ ben çıtı pıtı değil miyim 😂🥹🥹🥹
BlackMambaa_ bukii27 Sen cıtı pıtısın aşkım kim demiş öyle değilsin diye söyle bakayım bana 😂❤️ Kolaysa bana desinler skskd
bukii27 Deleted_15 yapamıyorum homili gıtlak mesela şimdi pankek yaptım birde çay duştan çıkıp yiycem 🥳😂🤷🏻♀️🫶🏻
Deleted_15 bukii27 allaaah reflüm azdı okurken 🤦🏻♀️ gene ye ama her gün düzenli karın hareketiyle inan çok rahat üstesinden gelirsin
Deleted_15 bukii27 verirsin aşkım verirsiiin 💅 öyle söyleyince dedim çok mu şikayetçi acaba gözümde büyütmüşüm 😂😂🤭🤭