Deleted35 TombulHatun bir gün bi bakmışsın cilve milve hak getire kocanla asker arkadaşı gibi takılıyorsun el ense alıyorsun hahahhhh 😂😅
melaykeeee busbutun böyle açık saçık giyin evde ne biliyim eşinin bi taraflarını sık şaplak at 😂😂 uzandığı zaman yanına git sende uzan vur bitane kaaaççççç 😂😂
Rouge Yetoooooooyaaaaa o sırada limon; hakettiysem eyvallah ..🥹limonun cilvesi neymiş tam olarak ?nesi çekiciymiş ?midye fantezisi mi ?midyeye sıkar gibi kendine sıkmıs
Yetoooooooyaaaaa Rouge aklınca kocasına cilve şov yapmış ama limon ne alakağğğ onu anlamadım 😆 görümcesi de 38 yaşında falan 1-2 yıl önce bunu yapmış. 30′dan sonra kadınlar iyice azgın mı oluyor acaba 🫣🤣
buzdankalpler Zamansiz_ benim de aklıma limon gelmez. Müzik açarım eşimin yanına gider kaldırırım. Elini belime sarar başlarım dans etmeye. Limon nedir yahu
kleopatranizzz busbutun Bence o yapıyla alakalı,zorlayarak olan birsey değil,zoraki olunca çokta yapmacık durabilir. O yüzden doğal davran aşkım 🤣🤣 kendimden biliyorum fjjfjfj
Yetoooooooyaaaaa Rouge kocası yurt dışında çalışıyor geldiği zaman yaptığı cilvelerden bahsetmiş sonrada bu limon olayını söylemiş. Çok komiğime gitti ama herkesin kendi düşüncesi 🤣🤣
buzdankalpler Yetoooooooyaaaaa limona değildir o limoda da olmaz ya. Azıcık açması yetmiştir adama uzun uzun yollardan bunun hayaliyle gelmiş adam 😂