Evet dogru anladiniz kızlarımm 💃🏻💃🏻🥹
2 gününüz var size ait🎉🎊🎈
yemek yok
Temizlik yok
koca yok
Çoçuk güvenli yerde 🐣 sadece size özel 2 gununuz var neler yaparsınız? Ben başlıyorum gerisi sizde 💃🏻
🌺. İlk gün sabah erkenden uyanip son derece rahat edecegim sekilde giyinip kahvemi kaptigimla sahil kenarina gidip ben sigaram kahvem ve koca deniz biraz bakışıp kahvemi yudumlarken buyuk ihtimal gözyaşı esliginde denizi uzun uzun seyrederdim tam o anda dost dedigim arkadaşımla birlikte bolca dertleşirken gülme arasında aglama olaylarini da atlattiktan sonra (bence aglamak dogru kisiyle harika bi terapi) sonra aksamında birlikte son derece sıcacık samimi bi yere gidip en sevdiğimiz yemeği yiyip bol müzikli bi yere gitmek 🥹💃🏻 gecesinde küçüklüğümdeki yorgan döşeğim eşliğinde pencerenin minicik aralığından tüm yükümü alan o rüzgarın yüzüme yüzüme vurarken ki uyku hali ile muhtesem bi uyku çekmek🌸❤️🐣
İkinci gunum başlıyorrr💃🏻💃🏻
tüm gunumu sevdigim hosuma gidipte erteledigim şeyleri alır kendimi son derece şımarttiktan sonra abimi arayıp küçüklüğümdeki eve o sobadan çıkan tavana yansıyan ateşın basinda sadece abimin omzuna başımı koymak💃🏻🥹 sonra aksam yemegi kocaaamannn bi sofraa ve ailem deger verdigim herkes onlar konusuyor ben dinliyorum sadece sagımda abim annem solumda esim iki dizimde cocuklarim 🌺 gunun sonunda yine annelik hormonlarinin devreye girmesi sakamigggg 😂😂 sahi anlatirken kendime ne kadar da gec kaldığımın farkına vardim..🥀