• Muhabbet
  • Size ayrılan sürenin tam başındasınızz 🌺🌸🎉

Evet dogru anladiniz kızlarımm 💃🏻💃🏻🥹
2 gününüz var size ait🎉🎊🎈

• yemek yok

• Temizlik yok

• koca yok

• Çoçuk güvenli yerde 🐣 sadece size özel 2 gununuz var neler yaparsınız? Ben başlıyorum gerisi sizde 💃🏻

• 🌺. İlk gün sabah erkenden uyanip son derece rahat edecegim sekilde giyinip kahvemi kaptigimla sahil kenarina gidip ben sigaram kahvem ve koca deniz biraz bakışıp kahvemi yudumlarken buyuk ihtimal gözyaşı esliginde denizi uzun uzun seyrederdim tam o anda dost dedigim arkadaşımla birlikte bolca dertleşirken gülme arasında aglama olaylarini da atlattiktan sonra (bence aglamak dogru kisiyle harika bi terapi) sonra aksamında birlikte son derece sıcacık samimi bi yere gidip en sevdiğimiz yemeği yiyip bol müzikli bi yere gitmek 🥹💃🏻 gecesinde küçüklüğümdeki yorgan döşeğim eşliğinde pencerenin minicik aralığından tüm yükümü alan o rüzgarın yüzüme yüzüme vurarken ki uyku hali ile muhtesem bi uyku çekmek🌸❤️🐣

• İkinci gunum başlıyorrr💃🏻💃🏻
    tüm gunumu sevdigim hosuma gidipte erteledigim şeyleri alır kendimi son derece şımarttiktan sonra abimi arayıp küçüklüğümdeki eve o sobadan çıkan tavana yansıyan ateşın basinda sadece abimin omzuna başımı koymak💃🏻🥹 sonra aksam yemegi kocaaamannn bi sofraa ve ailem deger verdigim herkes onlar konusuyor ben dinliyorum sadece sagımda abim annem solumda esim iki dizimde cocuklarim 🌺 gunun sonunda yine annelik hormonlarinin devreye girmesi sakamigggg 😂😂 sahi anlatirken kendime ne kadar da gec kaldığımın farkına vardim..🥀

Zamansiz_ nasıl huzur verici yazmışsınız. Ama bazen insan o dinlenmeyi bile istemiyor. Eşim yanımda değil 6 ay sonra gelecek ameliyat oldum bebeğimi kucaklayamıyorum. Temizlik,yemek derdi yok. Ama ne yalan söyleyim bunların hepsini yapmayı özledim. Eşim evimizde olsun çocuğum yanımda yemek temizlik yapayım. Rutin şükürdür 🫶🏻

rebullavanda yaa cok gecmis olsun ne ameliyati? Evet kesinlikle ya bazen yoruldum dedigimiz seyleri bile oldukca ozluyoruz allahim kavustursun gecici bi surec sanirim ❤️🥹

melaykeeee ayy olamaz yaa 🥲🥲 zamanin olunca artikin bekliyorummm💃🏻🎉 hayallerimizi yazarken bile musait degiliz desene🥲😂😂

Ben ilk günü kesintisiz uyuyarak geçiririm . Çünkü uykuya hasret kaldım . 🤦 İkinci günüde cocuklarla gidemedigim bı kaç yer var oraya gider gezerim . Sonra kendimi atarım güzellik salonuna bol bol masaj ve bakımlarını yaptirrm 🤦 ihtyacm var . En sonda gece sahile inerim kahvemi sigaramı alırım miss gbi tek başıma kafa dinlerim .. sonrada eve giderim kocamı özlemiş olurum hazırlık yaparım çay yemek temizlik falan agdjfk 😂😂🤪🤪🤪 sonrada fantazi kıyafetini giyerm kocamı beklerim 😂😂😂🤦🥳🥳🥳

rebullavanda ay yaa evet bende nereden isiriyor dedim bu profilin yakinen tek tek hepsini okudum bana da oyle post acmak nasip olsun amin🥲😂😂 gecici ama oyle dusun lutfen kendin icin almis oldugun bi karar ve sonucu daha da harika olucak

Zamansiz_ amin inşallah isteyen herkese nasip olsun. Benim sadece zamanlamam çok yanlıştı bunu şimdi daha iyi anlıyorum. Bebeğime bakan var ama bana bakacak yok. Annem arkadaşlarım yardım etmek istiyor ama rahat olamıyorum bu durumda da eşimi çok özlüyorum. Doğru zamanda size de nasip olsun inşallah 🫶🏻💜

Zamansiz_ evim ormanlık yerde zaten hergün yürüyorum ama öyle deli gibi bir spor degil böyle 10-15 dakika spor kıyafetlerini giyip çıkıyorum ormanda temiz hava falan uykum acılıyor kendime geliyorum huzur buluyorum sonra eve gelip meyveli biseyler yapıp içiyorum önceden kahve içerdim bıraktım şükür ki ve hazırlanıyorum bu sekilde daha dinc enerjik işe gidiyorum bazen aksatıyorum o zaman aynı enerjiye sahip olmuyorum mesela..sonra hergün kendimi dinliyorum kendime bir köse yaptım yıllardır rutinim biraz esneme hareketleri yoga meditasyon gibi seyler ve hayatıma devam ediyorum.her hafta 2 gün gittigim bir yer var hava güzel olunca orda meditasyon yapıyorum tam meditasyon degil ya kendini dinleme diyelim hava kötüyse de gidip orda huzur buluyorum önce kitap okumazdım ne yalan söyliyim şimdi merak saldım kitapla gidiyorum eger yagmurluysa müzik dinliyorum değişik degişik spor kıyafetleri renk renk motivasyon katıyor ya.gittigim yerde cok müthis bir yer buraya atmıstım görmüşsündür belki böyle sular renk renk cıcekler kus sesleri ceylanlar yemyesil tertemiz bir ortam 💆🏻‍♀️🍃🌿

rebullavanda yaa insallah sanirim olursa benimde oyle olur turkiyede olursam esim olmaz buyuk ihtimal🥀 yaa neden onlar sizi dusundugu icin geliyor zaten bu surecte elinden geleni yapmak isteyeceklerdir cevirmeyin size de iyi gelir🥹🌺

Rouge ayyyy rougeee hayal ettigim hayati yasaman bi nebze mutlu etti boyle bsy warmis ve gercek diyerekten😂 ne mutlu sana ki gunun cogunu kendine ayiriyorsun harikasinnn💃🏻 kitaplara bende basladim ama olmuyor olamiyor resmen zaman yaratamiyorum benim kucuk biraz daha buyuyunce insallah devam