Zamansiz_
2 gün bana 2 saat gibi gelir ne yapacağımı da şaşırırım 😅
Size ayrılan sürenin tam başındasınızz 🌺🌸🎉
Zamansiz_ nasıl huzur verici yazmışsınız. Ama bazen insan o dinlenmeyi bile istemiyor. Eşim yanımda değil 6 ay sonra gelecek ameliyat oldum bebeğimi kucaklayamıyorum. Temizlik,yemek derdi yok. Ama ne yalan söyleyim bunların hepsini yapmayı özledim. Eşim evimizde olsun çocuğum yanımda yemek temizlik yapayım. Rutin şükürdür 🫶🏻
belladonna yaaa dur bozma bu kadar yogunlugun icinde 2 gunumuz var yaniiig yasicaz dur 🥲
Zamansiz_ aşko çok güzel yazmışsın 😂 yapacağım çok şey var ama üşendiğimden yazamıyorum
rebullavanda yaa cok gecmis olsun ne ameliyati? Evet kesinlikle ya bazen yoruldum dedigimiz seyleri bile oldukca ozluyoruz allahim kavustursun gecici bi surec sanirim ❤️🥹
melaykeeee ayy olamaz yaa 🥲🥲 zamanin olunca artikin bekliyorummm💃🏻🎉 hayallerimizi yazarken bile musait degiliz desene🥲😂😂
Zamansiz_ umarım geçicidir🙃 meme küçültme oldum o kadar çok post açtım ki görgüsüz gibi birde burda söyledim kendimi garip hissettim 🤣
Ben ilk günü kesintisiz uyuyarak geçiririm . Çünkü uykuya hasret kaldım . 🤦 İkinci günüde cocuklarla gidemedigim bı kaç yer var oraya gider gezerim . Sonra kendimi atarım güzellik salonuna bol bol masaj ve bakımlarını yaptirrm 🤦 ihtyacm var . En sonda gece sahile inerim kahvemi sigaramı alırım miss gbi tek başıma kafa dinlerim .. sonrada eve giderim kocamı özlemiş olurum hazırlık yaparım çay yemek temizlik falan agdjfk 😂😂🤪🤪🤪 sonrada fantazi kıyafetini giyerm kocamı beklerim 😂😂😂🤦🥳🥳🥳
Zamansiz_
Ne yapsam diye düşünürken zaman geçer zaten 😂
rebullavanda ay yaa evet bende nereden isiriyor dedim bu profilin yakinen tek tek hepsini okudum bana da oyle post acmak nasip olsun amin🥲😂😂 gecici ama oyle dusun lutfen kendin icin almis oldugun bi karar ve sonucu daha da harika olucak
Kekillikamisci gun sonundaa fanteziye dewam diyosun yanniii cilveli cilveli😂😂 masaj ve bakim 🥲 bi gun insallah be 🥲😂
Gittibimilyarlikmobilya yaa yapmaaa bi gun oncesi var zaten planlarini yapicaksin 😂😂
Zamansiz_ amin inşallah isteyen herkese nasip olsun. Benim sadece zamanlamam çok yanlıştı bunu şimdi daha iyi anlıyorum. Bebeğime bakan var ama bana bakacak yok. Annem arkadaşlarım yardım etmek istiyor ama rahat olamıyorum bu durumda da eşimi çok özlüyorum. Doğru zamanda size de nasip olsun inşallah 🫶🏻💜
Zamansiz_ ewet cnm çok ihtyacm var .. 🤦 postu yorumlarken yaşıyor gibi mutlu oldum 🥴😪
- Düzenlendi
Zamansiz_ evim ormanlık yerde zaten hergün yürüyorum ama öyle deli gibi bir spor degil böyle 10-15 dakika spor kıyafetlerini giyip çıkıyorum ormanda temiz hava falan uykum acılıyor kendime geliyorum huzur buluyorum sonra eve gelip meyveli biseyler yapıp içiyorum önceden kahve içerdim bıraktım şükür ki ve hazırlanıyorum bu sekilde daha dinc enerjik işe gidiyorum bazen aksatıyorum o zaman aynı enerjiye sahip olmuyorum mesela..sonra hergün kendimi dinliyorum kendime bir köse yaptım yıllardır rutinim biraz esneme hareketleri yoga meditasyon gibi seyler ve hayatıma devam ediyorum.her hafta 2 gün gittigim bir yer var hava güzel olunca orda meditasyon yapıyorum tam meditasyon degil ya kendini dinleme diyelim hava kötüyse de gidip orda huzur buluyorum önce kitap okumazdım ne yalan söyliyim şimdi merak saldım kitapla gidiyorum eger yagmurluysa müzik dinliyorum değişik degişik spor kıyafetleri renk renk motivasyon katıyor ya.gittigim yerde cok müthis bir yer buraya atmıstım görmüşsündür belki böyle sular renk renk cıcekler kus sesleri ceylanlar yemyesil tertemiz bir ortam 💆🏻♀️🍃🌿
rebullavanda yaa insallah sanirim olursa benimde oyle olur turkiyede olursam esim olmaz buyuk ihtimal🥀 yaa neden onlar sizi dusundugu icin geliyor zaten bu surecte elinden geleni yapmak isteyeceklerdir cevirmeyin size de iyi gelir🥹🌺
Kekillikamisci harika en azindan hayal ederken mutlu olabiliyoruz ay🥲😂
Rouge ayyyy rougeee hayal ettigim hayati yasaman bi nebze mutlu etti boyle bsy warmis ve gercek diyerekten😂 ne mutlu sana ki gunun cogunu kendine ayiriyorsun harikasinnn💃🏻 kitaplara bende basladim ama olmuyor olamiyor resmen zaman yaratamiyorum benim kucuk biraz daha buyuyunce insallah devam
Zamansiz_ yasayamasakta yaşamış gbi hissettirdin postun sayesinde . Teskkurler bu güzel post için 💐❤️