Zamansiz_ etoile hahaha sukur namazina kalp kalp❤️❤️😍 forumcaaa harika bi masaji ihtiyacimizzz varr cok cok🥲☹️
Fatgi_ Zamansiz_ biz karı koca çok gezen bir çiftiz o yüzden direk aklımda canlanan evde zaman geçirmek oldu… Bir gün önceden hazırlığımı yapardım heryer tertemiz şekilde. Gün uyanırdım kahvemi alır tütsümü yakar sevdiğim müziği açar sadece ayaklarımı uzatırdım.. Sonra güzel bir ılık duş ve kahvaltı.. Sevdiğim bir kitabı okurdum,ara vermeden odağım bozulmadan o keyifle.. Akşamı için bir kaç dostumu davet ederdim linç yiyebilirim ama güzel bir ocakbaşına giderdik kızlarla az biraz içmekten birşey olmaz.. Sonra eve gelir evde devam ederdim yine biraz çakır oluncaya kadar.. Meditasyon müziğini açar ve o ilk geceyi sonlandırırdım. Gün yine güzel bir kahveyle başlardım günüme ve o gün sadece film izleyerek yataktan çıkmayarak bitirirdim günümü 🙃 ve sanırım akşam olmadan eşimle kızıma koşardım 🥰
belladonna Zamansiz_ Vallahi öyle…. Bak böyle söyledin bekar hayatımı özledim. Çok güzel günlerdi beeee
Zamansiz_ belladonna 🥲 onu deme demeeeeg o kadar gecmise gidemeyiz ama bekarmis gibi bi kac saat yaşayabilirsin tabi🥀🥲🎉
Zamansiz_ Fatgi_ yaa ne guzelll gezenlerden olmakk💃🏻 ayrica herkesin hayal etme bicimide yasadigi hayatta kendi sorunuuu🎉🌷 o kadar ucuk hayaller degil yaa gerceklestirmen dileğiyle 😍😍🎊
belladonna Afrodit Tabi canım. Oynayanlar, dans edenler, şarkı söyleyenler nasıl güzel oluyor.. Birde 11den sonra daha bir güzel oluyor 💃