• Muhabbet
  • Size ayrılan sürenin tam başındasınızz 🌺🌸🎉

İlk gün güzel bir uyku çektikten sonra uyanıp kahvaltiya giderdim daha doğrusu brunch diyelim, üstüne sahilde bir kahve. Daha sonra spor salonuna gidip kulaklığımı takıp 1 2 saat spor yapardım molali tabi ki. Sonrasinda eve gel duş al vs alışverişe cikardim yakın arkadasimla. Dedikodu muhabbet ne ararsan, üstüne bir de lüks bi restorantta canlı müzik esliginde yemek. Geceyi gece kulübünde yine arkadaşımla dans alkol eşliğinde kapatıp ertesi güne geçiyorum shdjd
2.gunumde yine prensesler gibi uyandıktan sonra küveti dus köpüğü ile doldurup içine dalıp en az 1 saat suda dururdum, yanıma içecek bir şeyler alırdım hafif bir müzik ve keyif. Duşta isim bitince dışarı çıkardım sahilde kulaklikla yürüyüş yapardim. Sahil kenarında bi yerde öğle yemeğimi yiyip arkadasimla bulusurdum yine, alışveriş akşam yemeği gece kulübü aynı rutinle biterdi.
Anlatınca bile rahatlama geldi dhdh

Elisam2022 ohhh sen dus ve 1 saat kalma diyince bana bile rahatlama geldi🥲😂 en yakin zamanda gerceklestirmen dilegiyleeeee 😍😍😍

Zamansiz_
    Bu postu şimdi buldum ben şu an ki durumuma göre yorum yapıcam. Reglim yaklaştı ama gelmediği için ağrısı var o yüzden sıcak su torbasını ayaklarımın altına koyar yanıma çikolata, kurabiye kuru yemiş, cips doldurup yataktan çıkmadım. Bu regl dönemi planı 😂