belladonna yaaa ne mutlu bana boyle hissettirdim nillcemm💃🏻💃🏻💃🏻❤️
Size ayrılan sürenin tam başındasınızz 🌺🌸🎉
Kekillikamisci yasasin sinirsiz sigara kahve sahil🥲 💃🏻💃🏻
Yavrum evladım kimde olacak ama 😄
Deletedmom_18 guvendigin tek yerdeee o karar sende 💃🏻😂
Zamansiz_ o babasıyla evde kalsın o zaman,ben onlara iki günlük yemek,temizlik vs derken çok yorulurum kanka.İki gün yetmez bana sana üç gün dersen çıkarım tatile😂
etoile ay niye öyle dedin ya. Vallahi ne ağrı var ne sızı ben nazlıyım hala :) ağrısı gerçekten ilk 2 gün birde sigara kullanıyorum ben kullanmayanlarda hiç ağrı sızı olmuyormuş. Asla vazgeçme aslaaa aynada kendine bakmaya doyamıyorsun. Şimdi çok üzüldüm yorumuna ya kesinlikle ol erteleme dünyanın en güzel şeyi 💜
Deletedmom_18
Görümcen ya da kayınvaliden de
Deletedmom_18 🥲🥲 sartlar elverisliyken bilem temizlik yemek demeeeee☹️🥲
belladonna Bütün hevesimi kaçırdın Bella…
Yazma benim yorumuma yazmaaa
Zamansiz_ ben şuan sadece eşimin sıcaklığını istiyorum. Biraz depresyondayım bu sıralar kimseyi istemiyorum kendime kızıyorum aslında ama eşimin yokluğu çok zoruma gidiyor artık.
Zamansiz_ Ben zaten vazgeçtim kanka size iyi tatiller 😂😂😂
rebullavanda 🥹 aynadaki yeni sennn agminnnng🥹
rebullavanda Nerede eşin?
Bu arada geçmiş olsun canım.
belladonna lutfen kaynana ve gorumceler disariiiiii🥲😂😂😂
- Düzenlendi
Heyecanlandım bak şimdi 💃🏼💃🏼
• İlk Gün 🧚🏻♀️
Öncekille güzel bir uyku çekerdim . Uyanır uyanmaz kendime güzel bir kahvaltı hazırlardım. Olabildiğince uzuuuun ve yavaş yavaş yapardım malum çocuk yüzünden hızlı hızlı yapıyorum 😁
Sonra dışarı cıkar biraz yürüyüs yaparr bi kafeye oturur aksama kadar cıkmazdım. 😁 aktivitelerin ikinci güne saklardım ilk gün boşluğa düşeceğim için daha sakin şeyler 😁
•2. Gün 🧚🏻♀️
Eşimle çocuktan önce sinamaya gitmeyi hic ihmal etmezdik şimdi cocugumu bırakacağım kimsem yok gidemiyorum. Hemen sinemaya giderdim 😍 Sonra iş yerime uğrardım , gitmeyeli oldu baya. Sonra arkadaşlarımla görüşür kız gecesi yapardım 😍😍
Deletedmom_18 🥲 bari kaynanaya gitme 2 gun 🥲😂
Zamansiz_ ama olmaz ki görümce ve kayınvalide dedi,haksızlık yaptı.
Buna hakkı var mı?
superisi_ Ben neredeyim bu planda?