• Muhabbet
  • Size ayrılan sürenin tam başındasınızz 🌺🌸🎉

Zamansiz_ o babasıyla evde kalsın o zaman,ben onlara iki günlük yemek,temizlik vs derken çok yorulurum kanka.İki gün yetmez bana sana üç gün dersen çıkarım tatile😂

etoile ay niye öyle dedin ya. Vallahi ne ağrı var ne sızı ben nazlıyım hala :) ağrısı gerçekten ilk 2 gün birde sigara kullanıyorum ben kullanmayanlarda hiç ağrı sızı olmuyormuş. Asla vazgeçme aslaaa aynada kendine bakmaya doyamıyorsun. Şimdi çok üzüldüm yorumuna ya kesinlikle ol erteleme dünyanın en güzel şeyi 💜

Zamansiz_ ben şuan sadece eşimin sıcaklığını istiyorum. Biraz depresyondayım bu sıralar kimseyi istemiyorum kendime kızıyorum aslında ama eşimin yokluğu çok zoruma gidiyor artık.

Zamansiz_

Heyecanlandım bak şimdi 💃🏼💃🏼

• İlk Gün 🧚🏻‍♀️

Öncekille güzel bir uyku çekerdim . Uyanır uyanmaz kendime güzel bir kahvaltı hazırlardım. Olabildiğince uzuuuun ve yavaş yavaş yapardım malum çocuk yüzünden hızlı hızlı yapıyorum 😁
        Sonra dışarı cıkar biraz yürüyüs yaparr bi kafeye oturur aksama kadar cıkmazdım. 😁 aktivitelerin ikinci güne saklardım ilk gün boşluğa düşeceğim için daha sakin şeyler 😁

•2. Gün 🧚🏻‍♀️

Eşimle çocuktan önce sinamaya gitmeyi hic ihmal etmezdik şimdi cocugumu bırakacağım kimsem yok gidemiyorum. Hemen sinemaya giderdim 😍 Sonra iş yerime uğrardım , gitmeyeli oldu baya. Sonra arkadaşlarımla görüşür kız gecesi yapardım 😍😍