Kızlar arada yorumlarda belirtiyorum zaten eşimle bizi tükettik ilişki iki kişiliktir ama bizim ilişkimiz eşimin annesi ve babasının dahil olmasıyla hep 4 kişilik yaşandı tek tek ayrıntı veremesemde hayatımızın baş köşesinde ikisi ve sorunları hep oldu böyle olunca biz aile olamadık eşim aradaki o köprüyü kuramadı. Baktım ki biz zaman içinde kavga eden, ayrı takılan insanlar olduk e biz mutlu olmayacaksak, ayrı takılacaksak evli oşmanın mantığı ne? Ben birşey olsun hiç eşimi dahil etmem mesela bir sağlık sorunum olsun hemen kendim ailemle halletmek aklıma gelir çünkü zamanında o kadar yalnız bıraktı ki beni artık ondan bir şeyleri beklemeyi kestim ve koca Seyit oldum herşeyi kendi yapan, kendi yükünü kendi taşıyan biri oldum e biz bu hayatı birlikte sırtlanmayacak mıydık? İlla şiddet, aldatma vs olmasına gerek yok bence boşanmak için ve 14 şubat doğum günümdü eşim hediye almamış parasını hesabıma atmiş e adam benim param var ben zaten kendime alıyorum sen bir gümüş bileklik bile alsan sen seç sene, bir saat aldı onu da ben zaten link attım şunları beğeniyorum diye ama ben düşünülmekt ıstiyorum
Özellikle bizim bir birikimimiz var ben bunu kendim muhafaza ediyorum çünkü ona güvenmiyorum zamanında aile evinde kendi parasını saklamış bir insan ve ortak işe bayılırlar babası habire ortak ev alma peşinde bende birikimi kendim sakladığım için dün müthiş bir kavga çıkardı bana hırsız dedi inanabiliyor musunuz bana hırsız diyebildi benim olana dedi…
Birde kızım için bu çocuk derdini anlatamıyor konuşamıyor diye baskı yapıyor hayır gayet gelişimi iyi ben zaten takip ediyorum dedim hatta tuvalet eğitimine bile sinyal yaktı büyük çişini yaptğında bezini tutup bok dedi dedim ay bir kavga çıkardı vaaaaay boku nerden öğrendi??? Be adam tamam bok kaba ama şuan konu o mu çocuk derdini diyemiyor dedin bende örnek verdim ve ben anne olarak ona bile çok sevindim yani ha bok ha kaka öğrenmiş yani olabilir genel olarak senin sorunun zaten kötücül bir adamsın her şeyin kötüsünü görürsün dedimya ben bıktım sürekli kötü düşünmesinden, moodumu düşürmesinden, ışığımı keyfimi almasından..