HurremSultan Rouge kullanıyorum kız aşkolsun😂 bak bu ay da hamile değilim prez sayesinde 😂🌚 adet oldum adetttt😂😂😂
HurremSultan Deleted35 ben dün bizmkije gece carladim biraz 😂 sabah regl olmuşum xshdkd niye carladigim belli oldu😝
selen_ Kızlar size sağlık ocağı vermiyor mu? Oğlum 3yaşına kadar sağlık ocağı aile planlama bölümü veriyordu 20li en az 12li maddi gelir falan da sormuyorlardi.Tabi 4sene geçti spiralliyim artık verilmiyor mu bilmiyorum
buzdankalpler nrcn01 biz ne denesek olmadı. Alışmamış götte don durmaz gibi oldu. Durmadı 😂 penislere özgürlük 🗽 bizim slogan oldu resmen.
melaykeeee Dün kullandım ilk defa BİM’den almıştım benim canımı acıttı ya acaba doğru prezervatif seçmedik diye mi 🤦♀️😂
selen_ hatceeee geçen sordu hemşire neyle korunuyorsunuz diye çekmeceye yöneldi spiral deyince kapattı.Benden önce giren Suriyeli kadına vermişti.Hala veriyorlar sanırım her bebek izleniminde korunma yöntemimi soruyor.
kanalize selen_ prezervatif duymadım ama doğum kontrol hapı veriyorlar bana da soruyor sürekli ben farklı marka kullanıyorum diye almadım 😌
hatceeee selen_ bizimkiler hiç sormadı sadece aile planlaması için hastaneye mutlaka git dedi bu kadar
selen_ kanalize bizim hemsirede yıllardır aynı kişi ve samimiyetimiz artık var telefonla bile arayıp sorar. 😀 @meleksen1 @hatceeee hemşirenin ilgisiyle alakalı olabilir siz sorun gittiğinizde sağlık ocağının verdiği iyi oluyor benim alerjim olmuştu marketten denediklerim de.