Pinkoooo Kızlar hadi herkes gerçek ismini yazsın bakalım aynı isimler çıkacakmı 😂 Ben başlıyorum ben Gülcan 😂
dnz23 Pinkoooo oooo çok iddialı bir post 😂 daha önce de soruldu uzaktan uzağa okudum şimdi yazıyım bari 🥰 Ben Ceren kullanıcı adım bebeğimin ismi söylemiştin zaten daha önce 🫡
dnz23 Pinkoooo bu arada ismiyle kullanıcı adı farkı olanların ismini aklımda tutamıyorum benim için herkes kullanıcı adıyla kankam 😂😂
Deleted35 Polyannacilik isimden çıkmaz ama hesabı biraz stalklasa insan bir fikir edinebilir ki gerçek hayatını yansıtıyorsa tabi yorumlarında söylediklerinde 😅 ben mesela 😜 hahahh ismimi söylesem hemen de bulunurum öyle birşey gerçekten 🙈
Kekillikamisci Seni kırmak istemem . Ama anonim takılmayı tercih edenler çok daha fazla . Burda herseyimizi konustgumuz için bı tandk falan çıksa aboo 😂😂 bende Kekilli diyeyim seni kirmayayim memnun oldum 🌺🌺
Deletedmom_18 Deleted35 Ben de anlaşılırım ya,yaşım,nerede oturduğum,evladımın yaşı,nerede okuduğum 😂 puzzle gibi birleştirince çıkıyor zaten 🫠
Polyannacilik Deleted35 heee doğru o kadar herşeyimi paylasmadigim için problem yok korkulcak biseyde yok adım sanım yaşadığım yer bellidir 😅
Deleted35 Deletedmom_18 aynen işte bende onu diyorum azıcık kurcalasalar hemen bulurlar hele ki ismimi desem tamamım zaten 😅