xyzem Kaydığını hissedenler olmuş diye okumuştum bide ipi uzun olunca batıyormuş mesela ben iğne ile korunuyorm 2.ayım bi kez uzun kanamam oldu 15 gün fln sürdü onun haricinde sıkıntı olmadı
Moonlight_ jomolokko sert iliskide bu risk olabiliyormus bende bugün ögrendim komsumun ki kaymis eside hissetmis resmen doktora gitmis düzeltmis😅
Etipetito jomolokko benim 2 yıldır takılı kayma fln yok ama ipi uzun olduğu için arada batar eşime 😂🙈
fatima19 jomolokko ben korkuyorum sipiralden her kes hiç bişey anlamıyosun desede o taktırma anl bide çıkarttırma anı hele bide kayarsa çok korkutuyo beni hapa başladım bu ay yumurtlama günlerine denk gelirse ekstra geri çekilmede yapıcaz 😂 teki sipiral olmasın
fatima19 jomolokko ha bide bi keresinde kayıp annemin matkasına batmış annem hep söyler öldüm öldüm dirildim o çıkarken diye çok acılı olmuş o yüzdende tedurginim ben sonuçta yapancı bi alet demirmi palstikmi bilmiyorum içinde geziyosun 🙁
Buzlulimonatam jomolokko 4 senedir taktırmışım çıkarıp doğum yapıp geri taktırdım hiç öyle bişey yaşamadım
Usnac95 meleeekk Nerde takılıyor acaba sağlık ocağı takıyor diye okudum ama. Devlette taktırabilir miyim bir de acılı mı 😨
meleeekk Usnac95 devlette taktırdım çok bı ağrısı olmadı takilirken falan anlamadım yani çok hafif çok korkuyodum ama doktorum 2tane normal doğum yapmışsın bundan mi korkcan falan dedi valla çok acısi olmadı bende
Usnac95 meleeekk ben alttan muayenelerde hiç kasmıyorum kendimi acı falan olmuyor buna da dayanabilirim demekki ❤️ teşekkür ederim