Deleted33 Ecivicivokke kendinizden pay biçin muhtemelen onlar da kahvaltı yapıp tok gelmiş olacaklar.O yüzden size ne ikram edilmesi gerektiğini düşünüyorsanız onları hazırlayabilirsiniz.
Ecivicivokke Deleted33 ya bana kalsa çay yani daha güzel olur sofra da kalır oturur konusur yeriz uzun uzun
selen_ Ecivicivokke kadınlı misafir de çay saati yapardım.Erkeklere kısır hamur işi gibi şeyler yeterli gelmiyor yemek hazırlardım
belladonna Ecivicivokke Bazı aileler öğlen yemeği yiyorlar sanırım o ailede yiyor. Bence yemek yapmanız en mantıklısı 😊 Akşam oturmaya geleceğiz deselerdi kek, kurabiye olurdu ama öğlense yemek bence
Gokkusagim Ecivicivokke arada kaldıysan tavuk pilav yanına belki poğaça kurabiye bir de tatlı yapabilirsin gün menüsü gibi ama doyurucu da 😄 biz okuma yaparken bu şekilde yapıyoruz oradan aklima geldi
bukii27 Ecivicivokke canım eşimin ailesinde öğlen de gitsen muhakkak yemek yapılır ama benim ailemde öğlen 5 çayı gibi hazırlanır yani farke diyor kültüre adete göre benide düşündürdün şimdi bence sen yemek yap 2 çeşit vs de cay yanı
selen_ Ecivicivokke onlar doymuyor 😂 misafir berekettir, götürdüğü kadar getirir.İyi yapmışsın.Afiyet olsun canım 🌸
TombulHatun Ecivicivokke yani öğlen deyince benm için hep 5 çayı vardır, tavuklu şehriye salatası, patates salatası,dereotlu poğaça, börek, zeytinyağlı sarma,kuru biber dolması, tuzlu kurabiye, tatlı
Ecivicivokke TombulHatun tamamen dediğin menüleri düşünüyordum ama yemek yaptım annem ağır misafir dedi yemek yap dedi mantıklı geldi onlarda açlarmis kız iyi oldu yani