Cappuccino Bilinmeyen123 diğeri gibi tam koyu oluyor yumurtlama olunca. Bugun yarın olmak uzere yaptiginda anlarsin zaten digeri gibi net sekilde koyulaşır.
Bilinmeyen123 Cappuccino Koyu olan test çizgisi zaten canım bugün büyük ihtimalle yumrtlama oldu yani birkaç kişi yazdı yumurtlama olmuş diye
Bilinmeyen123 Bilinmeyen123 @TombulHatun @Womenn @HurremSultan @damla_akkus @sadbarbie @Ask_hosmus @Moonlight_ @bitterdelisi24 @BlackMambaa_ Kızlar rastgele etiketledim bilgisi olan varsa yorumlayabilir mi bugün pik yapmış mı koyu çıktı diğerinden ilk 5 dakika içerisinde çektim koyu çıktığını görünce hemen. Yumurtlama olmuş mu bugün değerlendirdik her ihtimale karşı. Eğer yumurtlama olmuşsa değerlendirmeye devam edecek miyiz devamında?
sadbarbie Bilinmeyen123 evet yumurtlama olmuş canım devam et yarın çatlar büyük ihtimalle değişiyor benimki gece çatladı ertesi günü beklemedi sancıdan anladım
HurremSultan Bilinmeyen123 evet ama gün aşırı öneriyorlar dün yaptiysan birde yarın yap sanırım öyleydi. Sperm kalitesi açısından hergun olunca azalıyormus
Bilinmeyen123 HurremSultan bugün akşam değerlendirdik(18şubat). 3 gün aralıksız devam edin diye okumuştum bir yerde ama bilemedim şimdi
Bilinmeyen123 sadbarbie Bugün böyle çıktı canım silikleşmiş mi sence? Yoksa yumurtlama devam mı ediyor
sadbarbie Bilinmeyen123 buna tam karar vermedim fotoda net anlaşılmıyor ama c kadar değilse rengi silikleşmiş, çatlaması için havuç tüket su ile birlikte