Medusa
Doğrudur herkesin damak zevki bir olmuyor kimine cok lezzeti geliyor kimine lezzetsiz geliyor
Buzluk için Neler yapıyorsunuz ?
BlackMambaa_ kapıya kimse gelmez gelirse git diyemem zaten ama genelde hep önceden haber verin muhakkak diye uyaririm cevremi. Ani olarak arayıp musiat misiniz geliyoruz diyen olursa da müsait değilsem değilim diyorum. Yapacak birşey yok malesef. İki çocuğum var benim ayrıca çocuk olmasa bile müsait olmaya bilirim🙃🙃
BlackMambaa_ haha 😂büyük rahatlık birde çift poşete koy buzluk kokusu olmuyor 😘
superisi_
Yok canım güzel oluyor. Hiç dolap kokusu falan da olmuyor. Bana komşum önermişti bende yapıyorum ve misafirlerime ikram ettim onlar yumuşacık olmuş demişlerdi söylemedim de 😅
Özellikle çocuklu evlerde tam bir kurtarıcı bence.
Ne demek balım🌹
belladonna aaa tamam bende deneyim🧚🏻♀️
HurremSultan
İşte ben senin gibi değilim keşke olabilsem
selen_
Sağol canımm☺️🫶
Deletedmom_18 mesela neyi 🤗
BlackMambaa_ yani hiç öyle bir derdim yok çok şükür ne bulursa 😂
etoile
Keşke senin huyun bendede olsa bana versene birazcık huyundan 😂ben cok takıyorum ve cok dert ediyorum sineği deve yapıyorum resmen yaa😂
Deletedmom_18 bebekten önce bende açıyordum 😄
BlackMambaa_ annem yardım ediyor ben tek başıma halledemem
BlackMambaa_ dogumda cıkarırım diye sarma sarmıştım ama bana yerken buzluk kokusu cok geldi o yuzden tabsiye etmem börek çok iyi oluyor kurabiyeyide hamur yapip strece sariyorum cikarip bicakla dilimliyip oyle firina atiyorum ani misafirde hayat kurtariyo
BlackMambaa_ eskiden. Bende oyleydim evlenince geçti 😂😂😂
HurremSultan öyle olabilir canım evet. Ama pişirip koyduktan sonra çıkardığında tadı değişiyor bence Çiğden koymak daha iyi olur
superisi_
Mutlaka dene şiddetle tavsiye ediyorum 😅
Afrodit bebek biraz büyüyünce devam edersin ♥️