• Öneri
  • Buzluk için Neler yapıyorsunuz ?

Medusa
Doğrudur herkesin damak zevki bir olmuyor kimine cok lezzeti geliyor kimine lezzetsiz geliyor

BlackMambaa_ kapıya kimse gelmez gelirse git diyemem zaten ama genelde hep önceden haber verin muhakkak diye uyaririm cevremi. Ani olarak arayıp musiat misiniz geliyoruz diyen olursa da müsait değilsem değilim diyorum. Yapacak birşey yok malesef. İki çocuğum var benim ayrıca çocuk olmasa bile müsait olmaya bilirim🙃🙃

superisi_
    Yok canım güzel oluyor. Hiç dolap kokusu falan da olmuyor. Bana komşum önermişti bende yapıyorum ve misafirlerime ikram ettim onlar yumuşacık olmuş demişlerdi söylemedim de 😅
    Özellikle çocuklu evlerde tam bir kurtarıcı bence.

etoile
      Keşke senin huyun bendede olsa bana versene birazcık huyundan 😂ben cok takıyorum ve cok dert ediyorum sineği deve yapıyorum resmen yaa😂

BlackMambaa_ dogumda cıkarırım diye sarma sarmıştım ama bana yerken buzluk kokusu cok geldi o yuzden tabsiye etmem börek çok iyi oluyor kurabiyeyide hamur yapip strece sariyorum cikarip bicakla dilimliyip oyle firina atiyorum ani misafirde hayat kurtariyo

HurremSultan öyle olabilir canım evet. Ama pişirip koyduktan sonra çıkardığında tadı değişiyor bence Çiğden koymak daha iyi olur