HurremSultan
🌸 doğumdan sonra çok şükür düzenli
🌸 5 gün sürüyor benm gerginliğin neredeyse 4 5 gün önce başlıyor asla yönetemem eşim anlıyor vakti gelmiş seninkinin diyo 😂
🌸 bekarken ağrıdan bayıldığımı bilirim ilaç filan asla geçirmez iğne olurdm her ay acile, evlenince hafifledi doğumdan sonra ilaç bile içmeme gerek kalmıyor çoğu zaman çok şükür
🌸kesinlikle kotex💜
🌸yumurtlama dönemleri dışında kullanmıyorm
🌸 ağrım varsa tabiki içerim arttırma azalma gibi bir durum olmuyor
REGL DÖNEMİ 💊🥵🚨♦️
Rouge eline sağlık aşkım cahil kaldık işte regl uygulaması sözde 😝😝
Medusa
Medusam dene artık şu kabı senden haber bekliyoruz bak 😅
BlackMambaa_ niye böyle bir tepki verdin🧐
HurremSultan estagfurullah askım
HurremSultan
Benim çok düzenli, gebelik sonrası sadece 1 ay tekledi sonrası yine aynı devam ediyor, eşim bazen dalga geçiyor çalar saat gibi şaşmıyor bu diye 😆
5 gün sürüyor, 3 gün çok yoğun bazen ağrılı. Vallahi ben yönetemiyorum o biraz eşime düşüyor, okadar çok sinirli oluyorumki bazen kendi kendimden nefret edesim geliyor, farkındayım boş yere bağrındığımdan ama elimde olmuyor ve ota kakaya ağlayasım geliyor 😁
Nadir ağrım olur, olduğu zamanda kendi haline bırakırım yürüyüş bana iyi geliyor, ağrı kesici içmeye karşıyım bu durumda kan akışını daha arttırıyor.
Orkid çok memnunum. Bir defa markası şuan aklımda olmasada değişik aldım orkidle kıyasladığımda kağıt gibi geldi.
Günlük kullanmam.
Hahah ilaçla ilgili düsüncemi üstlerde söylemişim😁 karşıyım nedeni 👆
belladonna Aşkım unutuyorum hep sıra gelmiyo ona bi türlü ama kullanır kullanmaz size özel post açıcam😂
Medusa
Merakla ve heyecanla bekliyorum 🤩
HurremSultan adet duzenim 3 5 gün araylaa düzenli gibi ağrım sızım olmaz hacamattan sonra hele hiç ağrım olmuyor çok iyi geldi , maksimum bir hafta sürer döngüm ,duygu değişikligi olmuyor bende normal gün gibi geçiriyorum
Molped kullanıyorum çok memnunum günlük pedde molped alıyorum
İlaca aşıya karşıyım senelerdir ilaç ve iğne kullanmadik kullanmıyoruz doğal şekilde hafifletiyoruz diyelim ağrımızı 🌸
HurremSultan
🩷 Adet düzenim dalga dalga dalga dalgaaa dalgalanıyorrrr 🫠
🩷 5-7 gün arası sürmekle birlikte regl ağzıma mıçıyor çok afedersiniz 🥹 aşırı duygusal bebek bezi reklamına bile ağlıyorum 🥹
🩷 Sizlana sizlana ağrı karşılamaya çalışıyorum 1 gün boyunca nett ağrıyor içtiğim çayların hiç biri fayda etmiyor
🩷 O.b. nin tamponunu kullanıyorum evlendigimden beri çok memnunum
🩷 Günlük ped kullanmıyorum 😪
🩷 Ağrıdan bayılıyorum(şaka değil) ama gene de ilaç kullanmıyorum çünkü ne alsam reglimin o gün son günü oluyor
Regl benim kanayan(!) yaram ya 😂 nerden açıldı bu konu 🤦🏻♀️
HurremSultan 28 de bir 5-7 gün sürer yoğun 3 gündür
Ağrılarım ilk günler yoğun can sıkıcı olur
İlk günden bugüne kotex kullanırım çok rahat ve güvenli ancak son dönemlerde yapışkanını güçlü bulmadığım için orkid platinium kullanıyorum yine de kotex stoğum duruyor özlediğimde dönüşümlü kullanıyorum 🤣
İlaç ağrım varsa ilk günler içerim elbette bir sakınca görmüyorum
Günlük ped evde her daim kotexin durur ama kullanmam
Açıkcası duygu durumumda bir sıkıntı olmuyor çok tatlı istiyorum onu da yiyorum
HurremSultan
1- yıllardır adet olmuyorum😂
2- önceden 1 hafta sürerdi 🤌
3- evlenene kadar iğnesiz geçmezdi evlendikten sonra da ağrı kesici falan 🤧
4- orkidi çok seviyorum diğerleri pişik yapıyor😬
5- hamile olduğum için ve son günler olduğu için akıntı fazlalığı var kullanıyorum , kullanmazsam günde 3-4 kez iç çamaşırı değiştiriyorum💃
6- ağrı oldukça içilmeli yoksa baş edilmez😂
Post bana göre değil ama olsun😂😂😂
1-Reglim genelde düzenlidir
2- genelde 6 gün sürer ben 7. Günde beklerim öyle abdest alırım
3- Hiç regli ağrısı çekmedim ömrümde onun yerine sanırım regli öncesi 1 hafta aşırı sinir olarak yüklenmiş bünyeme
4- Orkid arada diğer markaları denedim ama hiç birnden memnun kalmadım
5- Günlük ped kullanmıyorum en son enfeksiyon oldum bıraktım ama ondan önce senelerdir kullandım alışkanlığımdı
6- İçiyorum bir yan etki vs yaşamadım
HurremSultan valla ben evlenmeden önce çok düzensizdi adetim evlendim doğum yaptım hala düzensiz. Sürekli adetim geçikir 35-40 günde bir oluyor ve en az 7 gün sürüyor sürekli hamile sanıyorum geçikince o ayrı tabi 🤣
HurremSultan düzen falan yok bam bam bam
5 gün kanamam oluyor 5 gün de sadece lekelenme spiral den dolayı herhalde
Sıcak şeyler içiyorum sıcak tutuyorum çok zorlarsa parol alıyorum
Orkid gece
Hayır kullanmıyorum
İlk iki gün çok ağrım olduğu için mecburen Bi agrikesici alıyorum kötü mü ki almak 🤔
HurremSultan
Ne bileyim sürekli cinsellikle alakalı postları tuhaf geldi bana
Ask_hosmus kanka sen kullanmayalı orkid çok değişti malıum seneler geçti 😂😂 inş tekrar hamile kalmayıp regl olursan kotex dene 😂😂
HurremSultan
Doğumdan sonra düzenli olurum hep
5 gün sürüyor acayip sinirli ödemli oluyorum
Adet ağrısı hiç yaşamadım
Kotex ultra
Günlük pedi sadece adetin son günü kullanırım lekelenme gelince
Reglken niye ilaç içilçesinki fkdkd
HurremSultan
✓ Hamile kalmadan önce düzenli olarak 28 günde bir olurdum ve 3 gün sürerdi ama doğumdan sonra 15 günde bir lekelenme ile birlikte regl oluyorum 🥺
✓ Duygu durumumda çoğu zaman değişiklik olmaz ama bazen bi tahammülsüz oluyorum.
✓Buna son sorunla birlikte cevap vermiş olayım kendimi bildim bileli hiç ilaç kullanmadım çünkü yasak.
✓Kesinlikle kotex 🤌
✓Günlük ped olarakta kotex kullanıyorum.