HurremSultan 1🌸 genelde düzenli
2🌸 5 gün sürüyor çok stresli sinirli oluyorum
3🌸çok kötü oluyorum ya parol içiyorum ilk günler
4 🌸molped kullanıyorum
5🌸 kullanmıyorum
6 🌸aslında icmesek daha iyi fakat mecbur kalıyoruz ben icmesem o gün yataktan kalkamam
REGL DÖNEMİ 💊🥵🚨♦️
HurremSultan
Doğum yaptığımdan beri her ay düzenli oluyorum. Doğumdan öncede öyleydi.
Ama son 3 aydır başlangıç ve bitiş günü uzuyor. Ama yinede 28 günde bir oluyorum.
Ağrı kesici
Sleepy kullanıyorum aşşşırı memnunum
Günlük ped hiç kullanmadım. Kullanmamda çok zararlı.
İlaç içilmemesi gerek fakat mecbur kalıyorum..
Deleted33 neden ilaç icmiyorsun aşkım bir hastaligin mi var
tubikooo sleppy bana boş geliyor ya cidden memnun musun 😁😁
MedavikPastam ay kanka bende de aşırı aşırı ödem oluyor ya👀 adetliyken karnım kocaman oluyor ne giysem yakışmıyor sanki. Son gününde ödem bir gidiyor bizimki hemen belime dolanıyor sen bı süzüldün sanki diye😂😂😂
HurremSultan He valla kız hem de adetin ilk günü 3 beden şişiyorum😱
HurremSultan alerjik astım var ve tetikliyor o yüzden kullanamıyorum maalesef 🤦
HurremSultan
1-Ortalama 40 günde bir oluyorum
2-5 6 gün sürüyor, tatlı yiyerek yonetiyorum eşim de alttan alıyor hep tabi dhdj
3- İlk gün ağrım oluyor sadece o yuzden idare ediyorum
4-Onceden kotex kullanıyordum son zamanlarda sleepy alıyorum hoşuma gitti
5-Gunluk ped kullanmıyorum
6-Ilac içmeye karşıyım, idare edilebilecek bir ağrı olduğunu düşünüyorum
HurremSultan
1) çok şükür polikistik över kistti olmasına rağmen 30 gündem 30 güne
2) 7 gün normalde ama bazen 8 de olabiliyor. Genelde Aksı, sinirli, tripli, daha fazla inatcı oluyorum duyhı değişimin çok fazla .
3) bel fıtıgım var dırek oraya vuruyo ağrısı sıcak su torbası çok ıyı gelip
4) Orkid tabıkı yıllardır kullanıyorum
5) günlük ped siz asla yapamam bıde namaz kıldıgım da iç çamaşırı mı degiştirmeye gerek kalmıyor
6) ben içemiyorum çünkü reglimi 1 hafta sonraya atıyor agrıdan ziyâde reglimi kesiyo
Genelde ramazan ayında olmamak için içiyorum bidaha o borcu kım tutacak dıye 😀
Deleted33 geçmiş olsun aşkım bende emziriyorum diye içemiyorum 🧐🧐 ağri ile baş etmek zorrr🥴
HurremSultan
Evet 😊 senelerdir kullanıyorum. Hiç yokmuş gibi asla tahriş etmiyor. Son serisinde baya başarılı hatta 🤗
tubikooo ben kanamam fazlayken almıştım memnun kalmadım o dönem. Şuanda biraz daha normal. Tekrar şans vereyim o halde🤍
HurremSultan
Bio Natural (mavi) olan efso o yoksa yeşil olan 💜
papatyahanm günlük ped takınca bende akıntı cogaliyor ya hepiniz kullaniyormussunuz
sekerlikiz kız benim üç sene borcum.var bu sene de tutamiycam sanırım🥺🥺 nasıl oduycem dört seneyi kafayı yiycem
- Düzenlendi
Elisam2022 kanka niye 40 gün doktora gittin mi🙃
Keşke benim ağrım da idare edilebilse🥺
HurremSultan öyle bir şey gözlemlemedim ama normalde sağlıklı değil alıştığım için kullanmayınca kendimi kötü hissediyorum keşke bende bırakabilsem
HurremSultan adet düzenim spiral deniz önce tamdı spiralle birlikte sapmalara doyamadık..
Yine spiral öncesi 3 gün sürüyordu şuan 10 günü bulduğu oluyor. Duygu durumumu da ben değil eşim yönetiyor 😅 öncesinde duygu değişimi olmuyordu kısa sürdüğü için ama gün uzayınca stresim gerginliğim artıyor.
Ağrı normalde evlendikten sonra yaşamıyordum olursa da çok hafif olup geçiyordu doğumdan sonra migren baş gösterdi karanlık bir ortam ve migrenout bir günde iyi oluyordum şimdi spiralle çok ağrılı oluyor ama geçecek güveniyorum bol sıcak suya giriyorum o hafifletiyor.
Açıkçası öyle takıntılı bir markam yok ama en incesi her zaman tercihimdir.
Günlük ped regl bitmesine yakın kullanıyorum ama günlük yaşantımda akıntım olmadığı için kullanma ihtiyacı duymuyorum.
Regl döneminde migren için içtiğim ilaç dışında asla ilaç kullanmam sapma vs olmaması için.
Fatgi_ sprial kaç aydır var ben bir sene bekledim nerdeyse düzelmedi şimdi prez+geri çekilme ile devam ediyoruz
HurremSultan aboww gız ne yaptın sen ben hep 1 kasımda baslıyorum bu sene kızımın 30 unu tuttum çok şükür… Bu yazın sonunda başlamaya çalış barı anca bıter 😀