papatyahanm fatima19 ahahha hayırlı olsun 😌 tavsiyem durup dururken çok yapma alışkanlık yapar ama eşinle beraber olurken o an yaparsan ikiniz içinde güzel olur bence 🥰
Pinkoooo fatima19 ay ben dokunamiyorum bile kendime hiç yapmiyorum valla gerekte kalmiyor çok şükür 😂
Coksacma fatima19 senin kocan hiç dokunmadımı kız sana, ilişki sırasında dokunacak birde o an, jet olursun herhalde 🤣
Coksacma fatima19 kocan diyorum sana dokunmadı mı ellemedi mi seni hiç diyorum ilk kez mastürbasyon için fazla erken çünkü…
damla_akkus Çok fazla yapmasam da arada bende yapıyorum bazen insan gerek duyuyor aşırıya kaçmadan ama yoksa eşinden zevk alamazsın
fatima19 damla_akkus evet ya zevk versede eşimle ayrı tabi canlı biriyle cansız fark ediyo 😂😂 et ete değmeli
fatima19 Coksacma onun ellemesiyle benim ellemem farklı vücudumu benden iyi tanıyamazki bende ayrıntıları ona veremem utanırım farklı bi bakış açınız var
Coksacma fatima19 kocanızla zevk alacaksınız, bence eşinizden gizli zevk almak için çabalamanız daha utanç verici..
fatima19 Coksacma algı probleminizmi var sizin zevk için değil meraktan yaptım nasıl bi şey olduğunu anlamak için anlaya biliyomusun eşimden yeterince zevk alıyorum zaten zevk değil merak meselesi .
lidyaaa__ fatima19 Yawrum bunun için niye bu kadar bekledin bulutların üstüne çıkmak o kadar da zor değil aslında 💩😅
fatima19 lidyaaa__ yani hiç ihtiyaç duymadım burda bir çok post görmüşdüm meraklanmışfım o yüzden yaptım fena değildi