Askkadini HurremSultan bende gecen bi pasta yaptim pankek pasta asiri iyi oldu ama suslemede bi yazı yazcaktim beceremedim en son iyi ki varim bee yazdim 😅😅 benim fotoğraf atma kıtlığım var yoksa atardim
HurremSultan Askkadini keşke atsan kanka 😁😁😁 ben çok seviyorum ama.benim abartı huyum.var herşeyi abartiyorum o yüzden böyle oluyor😂😂😂
Askkadini Deleted_15 😅😅😅 ben bu kadar takılmiyordum yazim hatalarına klavyenin insafina birakiyordum artik rahatsiz olmaya basladim kendi yazımdan peride sayesinde
simonedebeauvoir HurremSultan kız sana bu kadar kocacı olma diyoruz pastaya bile yazıyorsun ahhahahaha yapma şunu bir alnın kaldı dövmesini yap kurtul
HurremSultan simonedebeauvoir aaa ayıp ediyorsun benim kasıklarımda kocamin adı yazıyor büyük harflerle 😂😂😂
Zamansiz_ HurremSultan evimin diregi gozumun bebegi sarkisi size gelssiinn😂😂💃🏻 cok guzelll yanlarindaki suslere ayrica bayildimm🎊🎊
HurremSultan Medusa kankaaa doğum.gunumumde iyiki doğdun hayatımın anlamı yazdirmisti 😂 o kabul oluyor mu xgksxvjx
HurremSultan happywomen2 demi demi kocam çok güldü yazıya😂 ama aşırı mutlu da oldu birsuru resim çekildi pastayla şok oldum onu izlerken☺️❤️
HurremSultan belladonna kız vallaha ben yaotim belli degilmi ahahah su başlıklarım yok olsa daha güzel olurdu malzeme alicam kafaya koydum😁😁😁
Mommy12 HurremSultan epeydir takip ediyorum Hürrem. Pasta harika, ama eşine sinir oldum bi kez daha. Böyle bir kadını el üstünde gezdirmesi lazım. İnşallah utanır daha da çok bu emeğini görünce🌸
HurremSultan Mommy12 şuanda öyleyim inşallah devam eder aşkım. Zaten köklü bir değişim görmesem uğraşmazdim 😁🤍