MedavikPastam HurremSultan Knk boynuna çakal dövmesi yaptıran kız gibi sende alnına kocam dövmesi yaptır bence fjdjdjkd pasta efsoooo olmuş bunun için diyeti bozarim bennnn
Gittibimilyarlikmobilya HurremSultan Şu güzel pasta karşısında eşinden sana sınırsız yardım etmesini bekliyorum hatta çocuklarına bakmak sadece annenin görevi değil o yüzden yardım da denemez. Kıymetini bilmeli 🥰
HurremSultan Gittibimilyarlikmobilya evet bugün sözde onun doğum gününü kutluyoruz ama el üstünde olan benim 😁 anladi galiba değerimi kız 😝🤍
HurremSultan lidyaaa__ ayy tadını aşırı merak ediyorum içinin de resmini atarım bebeler uyuyunca yiycez 😁😁😁🤍
lidyaaa__ HurremSultan Kız bebelere de ayır bak biz yiyemiyoruz onlar yesin 🤣🤣🤣😅 Bekliyorum tatlım at merak ettim 🥰
MedavikPastam HurremSultan şaka yapiyom kanka fjdjdj doğum günü kutlu olsun nice mutlu seneleri olsun😍
HurremSultan Mommy12 şuanda öyleyim inşallah devam eder aşkım. Zaten köklü bir değişim görmesem uğraşmazdim 😁🤍
HurremSultan belladonna kız vallaha ben yaotim belli degilmi ahahah su başlıklarım yok olsa daha güzel olurdu malzeme alicam kafaya koydum😁😁😁
belladonna HurremSultan Yok aşkım belli belli sen yapmışsın 😅 Yazıdan kendini ele veriyorsun 😜 Ellerine sağlık afiyetle yiyin 😊
Gittibimilyarlikmobilya HurremSultan Ah hadi inşallah. Senden güzel postlar bekliyorum +18 değil ama eşinin davranışı ile ilgili 😄
HurremSultan Medusa kankaaa doğum.gunumumde iyiki doğdun hayatımın anlamı yazdirmisti 😂 o kabul oluyor mu xgksxvjx
HurremSultan simonedebeauvoir aaa ayıp ediyorsun benim kasıklarımda kocamin adı yazıyor büyük harflerle 😂😂😂
simonedebeauvoir HurremSultan inanırım ben buna kadın dövmeci bulduysan yaptırmışsındır aşkım bak kocanın yüzünü dövdür kuşuna
HurremSultan Askkadini keşke atsan kanka 😁😁😁 ben çok seviyorum ama.benim abartı huyum.var herşeyi abartiyorum o yüzden böyle oluyor😂😂😂