Kızlarım selam, burada çok kişisel bi konu konuşmak istemiyorum ama canımı çok sıkan ve birine anlatmasam gözyaşlarımın içine akacagi bir haldeyim. Kayınbabam temmuzdan bu yana kemik kanseri. Yıllar önce de mide kanserini anlatmıştı. Şu an kemoterapi görüyor. Başından beri ailecek maddi manevi herkes onun için seferber. Canım şunu çekiyor der yaparım, halsizim der gider evlerine serum takarım. Oturduğumuz yerde ayaklarımı ovala der hiç tiksinmeden masaj yaparım gocunmam asla çünkü ben de sağlıkçıyım. Neyse bu gibi şeyleri çoğaltır da cogaltirim anlayacağınız. Doktoru ona göbekten yapılan bir iğne yazmış. Günlük vurulması gerekiyormuş. Sağlık ocağında gidip vurulmuş cuma günü. Cumartesi kapalı olduğu için vurulamamis. Sabahtan bizi aradı işte akşam gelin oturalım bir de ignemi vururuz diye. Akşam da plan yapmıştık eşimle zaten sadece cumartesi günü evdeyiz diğer günler birbirimizi tüm gün goremiyoruz. Ben kayınbabama baba şimdi gelsem vursam olmaz mı diyince tamam gelmek istemiyorsaniz gelmeyin bu kadar da muhtaç değilim size dedi. Biz baktık ki darildi kalkıp arabaya binip gittik bir iğne vurmaya. Bu arada arabayla 20 dk. Ben otobüse binersem 1 saat uzaklıkta oturuyorlar ve evlerine yakın hastane var asla binip gitmez. Evlerine yakın kendi kızı oturuyor o da hemşire. Arayıp ondan da rica etmez ama bize tavırlı tavırlı konuşur 🥹 neyse vurup geldik döndük hemen. Ertesi gün annemler geldi bize evim kalabalık. Tekrardan arıyor gelip bana iğne yapabilir misin diye. Baba dedim evde misafirlerim var çok mümkün değil onları bırakıp gelmem sen korkmazsan vurabilirsin kendin ve ya annem vursun basit zaten bir esprisi yok insülin iğnesi vurur gibi düşünün, oksapar gibi. Vay efendim sen misin kendin vur diyen. Arkamdan neler konuşmuş neler. Eşime anlatmış kaynanama söylemiş gelemedi, gelemiyorum sen kendin yap bilmem ne diye. İki dakkada kötü gelin oldum şimdi konuşmuyor benimle gerçekten çok üzüldüm ya 🥹 yani bu zamana kadar hiç mi hatrim yoktu ya insanlar neden böyle 😪 çok uzun oldu okuyana teşekkürler, içimi dökmüş oldum hakkınızı helal edin 🌸