harbibarbie Kizlar afrodizyak etkisi ile çok övülen bir parfum aranızda kullnanlar varmı? Varsa önerirmi afridizyak etkisi bı yana (bı parfumden ne kadar cinsellik uyandirmais beklenebilir ) göreceli bir durum ama kokusu aşırı ovuluyor sizce alınır mı
Cappuccino harbibarbie bu biraz göreceli her tene her koku gitmiyor taşıyamıyor. Birinin deli gibi aşık olduğu kokuya başkası ıyyy falan diyebiliyor. Tıpkı benim poison için dedigim gibi😁 gaza gelip aldım aldığım gibi duruyor hiç benlik değillll acayip tütsü kokuyor. Evin heryerinde tütsüler yakmışımda içinde kalmışım gibi is kokusu tütsü kokusu geldi bana midemi bulandırdı. Tabi başkalarının hoşuna gidebilir
blackandbeyaz harbibarbie ben kullandım yolda durdurup parfümü soruyorlardı. Hatta bi gün bi adam sordu eşime almam lazım bu kokuyu söyler misiniz diye o gün bıraktım. Kendime çok yakıştırıyordum ama çok dikkat çekici ve bence kış kokusu
harbibarbie Cappuccino bı şişe aldım daha bı fıs kullanamadan kırıldı ama o gün evin icindeki koku bebi çok etkiledi tekrar alasim var bı yandan da çok ağır geliyor karar veremedim normalde ağır koku sevmeyen biriyim parfümü ilk kokladigimda aşırı ağır fakat sonradan çok hoş bı yandna da ağır geliyor kararsız kaldım tekrar alıp almamakta 😁
Cappuccino harbibarbie ay kız ne bileyim yine zevk meselesi tabide benim eşimde beğenmedi. İcinde kalmasın al dene şansini derim sana hoş gelmiş
harbibarbie blackandbeyaz bende dikkat çekici olmasını istiyorum zaten günlük kullanıma değil de boyle özel gecelerde kullanmak için
Goat harbibarbie Ben hiç beğenmedim çok kötü kokusu ya. Belki eşim sever dedim ama onada kötü geldi, çokmu aramışlar bu esansı bu ne boyle dedi 😁😁😁
simonedebeauvoir harbibarbie güzel insan seviyorsan kullan kim ne demiş umursamak için bu dünya çok değersiz Kendine sık kendin kokla gerekirse Bende erkek parfümü çok sever gece yatarken bir iki pısssst memintolara sıkar kendimi koklayarak uyurum hahahaha
blackandbeyaz HurremSultan valla çevirdiler 😄 hoş ve iyi niyetli bi amcaydı diyelim yani artniyet sezmedim ama demek ki dikkat çekiyor ki sordu
harbibarbie simonedebeauvoir burada bı çok ortak fikirli insan var ve bende bu parfüm hakkındaki düşüncelerini merak ettim çünkü resmen kitleyi ikiye bölen bı parfüm seven çok seviyor sevmeyen de hiç sevmiyor tatlı yorumun için teşekkür ederim keşke hemcins olarak hep böyle naif olabilsek 💝
harbibarbie newmommy_ aslında ağır kokulardan hoşlanmam anında rahatsız eder ama bunda öyle bı durum olmadı tabi kullanamadim ama normalde ilk kokladigimda bile rahatsız eder şuan bı sorun yok