Goat harbibarbie Ben hiç beğenmedim çok kötü kokusu ya. Belki eşim sever dedim ama onada kötü geldi, çokmu aramışlar bu esansı bu ne boyle dedi 😁😁😁
harbibarbie blackandbeyaz bende dikkat çekici olmasını istiyorum zaten günlük kullanıma değil de boyle özel gecelerde kullanmak için
simonedebeauvoir harbibarbie güzel insan seviyorsan kullan kim ne demiş umursamak için bu dünya çok değersiz Kendine sık kendin kokla gerekirse Bende erkek parfümü çok sever gece yatarken bir iki pısssst memintolara sıkar kendimi koklayarak uyurum hahahaha
blackandbeyaz HurremSultan valla çevirdiler 😄 hoş ve iyi niyetli bi amcaydı diyelim yani artniyet sezmedim ama demek ki dikkat çekiyor ki sordu
harbibarbie simonedebeauvoir burada bı çok ortak fikirli insan var ve bende bu parfüm hakkındaki düşüncelerini merak ettim çünkü resmen kitleyi ikiye bölen bı parfüm seven çok seviyor sevmeyen de hiç sevmiyor tatlı yorumun için teşekkür ederim keşke hemcins olarak hep böyle naif olabilsek 💝
harbibarbie newmommy_ aslında ağır kokulardan hoşlanmam anında rahatsız eder ama bunda öyle bı durum olmadı tabi kullanamadim ama normalde ilk kokladigimda bile rahatsız eder şuan bı sorun yok