bukii27 ve bu arada çok geçmiş olsun dilerim küçük bey hemen toparlar Rabbim şifalsr versin inşallah 🤲

bukii27 ben acile gidince sarı alana gidiyorum direkt daha kolaye damarları buluyorlar çok geçmiş olsun bende dün gorumceme gittim çocukları hastaymış meğer kalkıp geri de gelemedim bizimkine bulaşmış gibi gözüküyor bende ağır düşmeden sağlık ocağına götüreceğim

Deleted33 yaa çünkü ben sesimin bir tık kalın olduğunu düşünüyorum ve herkesten özür dilemem kız asla huyum değil burası için geçerli değil ama🤌🏻🥳 Çok teşekkür ediyorum bu arada canımın içiii🥳🌸💐

enerciiiii ay götür götür çocuklar hasta olmasın artık lütfen yarrabim ya🥹🥹🥲sizede çok geçmiş olsun bebişş

bukii27 balım kapatınca usuyorsaniz bence aç klimayı ama kapıları açık tut dediğin gibi ısı dağılsın ara ara da oğlunu başka odaya alıp odasını havalandır ki içeride hava sirkülasyonu olsun ..ayrıca bende oğlumu sütten keserken forumu bıktırdım diye düşünüyordum ama napalim hayatimizi fazlaca yansitiyoruz demekki buraya yani hiç öyle düşünme bence 🥰

bukii27 inanın bana benim sesimden daha kalın değildir bi kaç kişinin sesini duyduk diye kesinlikle öyle düşünmeyin 💋🌸