Hsb Prezervatif kullananlar eşiniz içinize mi boşalıyor yoksa geri çekilerek mi. Biz prezervatif kullandığımız halde eşim geri çekiliyor.
Happykidsci Hsb ben yasmin kullanıyorum ama ek olarak prezervatif kullanıyoruz eşim dışarı çıkmıyor boşalır ken devam ediyor
happy6060happykids Hsb hem prezervatif hem geri, çekilme daha uygun neden dersen çünkü yırtık olma ihtimali var o şekilde hamile kalan çok kişi var dikkat etmek lazım
Ayku6138 Happykidsci Bende yasmine başlamak istiyorum kilo yapıyormu canım bide nasıl kullanılması gerekiyor yazabilirmisin ?
Happykidsci Hsb ewt canım hap aslında herkes tek yasmin hapla korunuyor ama ben cesaret edemiyom Koruyuculuğu çok yüksek bir ilaç
Uykulupingue Antisosyalmom ya bende prezervatif ten korkuyorum hamile kalınır falan diyorlar beni bilgilendirirmisin
herseybos Uykulupingue bende korkuyorum 7 aydır öyle korunuyoruz ama bakalım artık, boşaldıktan sonra affedersin git gel yapılırsa belki spermler çıkabilir dip kısımdan işimiz bitince bir kaç derin nefes sakinleşince çıkıyor genelde 🙃
Uykulupingue 1939 peki özür dileyerek soruyorum eşiniz boşaldıktan hemen sonra çıkarıyormusunuz mesela bi süre öyle durunca spermlerin taştığından bahsedyolar
1939 Uykulupingue evet öyle boşalıyo 10 saniye filan kendimize geliyoz çıkarıp atıyoruz ama arada kontrol etmek lazım bence
2bebelianakurt Hsb ilk oglumdan sonra prezervatif artı geri cekilme vardı ama oglum 8 aylıkken hamile kaldım 😂suan 2.oglum 7 aylık oldu sprial artı prezervatif artı geri cekilme yapıyoruz nasip artık 😂😂
Limonlupopkek Hsb prez. Kullaniyor esim ewet icimdemdeyken prezervatife bosaliyor, tekrar disri çıkmasına gerek yok