Rouge Makyaj ürünlerine ihtiyacınız var mı varsa post acıcam yoksa baska konular dipnot; dikkat ⛔️ nivea atabilirim kalbiniz bu zengiligi kaldırabilicek mi bilmiyorum
simonedebeauvoir Rouge bence iradenle alakalı bir motive postu açmalısın şu kahve olayı çok iddialı benimde vermem gereken şeyler var motive olsun 🤣
melebek Rouge İlkbahar başında MAC’ten fondöten, kapatıcı ve aydınlatıcı aldım. Yalnızca 4 kere kullandım, bak yazıyla da dört 😂 bu yüzden ben başka konu isterim 😋
Kekillikamisci Rouge ya fantazi derken gecelik falan senin attgn geceliklere ben hiç denk gelmedim 😱😢😢
simonedebeauvoir Rouge aynen bebiş bunu yap Sonra birazda +18 gir, ihtiyacım yok çünkü kocam bu toplarda değil ama seni merak ediyorum 😅
Rouge Kekillikamisci bilmiyorum ya ben istemiyorum profilimde kabak gibi cıplak seyler .postlara atınca seni etiketlerim bozmak istemiyorum profilimi dkdkd ben tercih etmiyorum diyim yoksa
Rouge simonedebeauvoir ben +18 post yapmam bunu istemeyin 😂makyaj ürünlerini sesle anlatacaktım ya hıh🥹😂
Afrodit melebek beğendin mi ya ben loreal fondöten kullanıyorum ama en açık rengi bile koyu gelmeye başladı birde gözaltında kapatıcı aydınlık duruyor mu
simonedebeauvoir Rouge aşkım zaten o kadar gizemlisin ki ayrıca sınır ötesisin sen burda en geyşa anlarını anlattı gene de kimse seni bulamaaaaaaaz kendini aş rahat bırak zaten hayatın genelinde kendimizi tutup, ciddi ve prezantabl duruyoruz burda sal
melebek Rouge Ben işe döndüğümde mecburiyetten her gün yapıyorum, anne olunca “aman çocuğun yüzüne gözüne değmesin” diye diye azaltıyorsun 😂 Anonim olmasak da çalıştığım günlerdeki makyajlarımı atsam 😅