Gittibimilyarlikmobilya Rouge Uygun fiyatlı ama kaliteli makyaj ürünleri postu olabilir. Günlük hayatta kapatıcı kullanırım mecburen ara sıra maskara veya kaş sabitleyici o nedenle makyaj konusunda pahalıya kaçmak istiyorum sadece özel günler için.
Rouge Gittibimilyarlikmobilya kız tabiki kaliteli sence ben kalitesiz bisey önerir miyim 😂kendim de kullanıyorum zaten
simonedebeauvoir Rouge aşkım zaten o kadar gizemlisin ki ayrıca sınır ötesisin sen burda en geyşa anlarını anlattı gene de kimse seni bulamaaaaaaaz kendini aş rahat bırak zaten hayatın genelinde kendimizi tutup, ciddi ve prezantabl duruyoruz burda sal
Rouge simonedebeauvoir ama burası benim karakterimi yansıtıyor yani anonim diye içimden baska bisey cıkaramam ki. beni bulurlar diye saklamıyorum ona bakılırsa verdiğim o kadar bilgilerden de bulan olabilir .ben uygun bulmuyorum herkese saygım sonsuz ama ben böyleyim agır baskı hanım hanım dkddk profilimde beni yansıtıyor bakımlı tam bir kadın yani öyle atesli seyler istemiyorum biri beni anlatırken forumun atesi demesin bana mesela bu bana göre güzel bisey degil tamamen benim fikrim herkese gore değişir
Deleted_15 Rouge essence pembe mascara diyorum ve fasfakirligimi cümle aleme ilan ediyorum…(not:bı dönem fav mascaramdi)
Rouge Gittibimilyarlikmobilya anket yaptık kaybetti😂post acıp kaybettik ama sizi dinlemiyorum diye mi acayım😂
Gittibimilyarlikmobilya Deleted_15 Kızzz öyle deme 3 4 tane bitirdim kendi ucuz ama etkisi büyüktür 😂
melebek Rouge Ben işe döndüğümde mecburiyetten her gün yapıyorum, anne olunca “aman çocuğun yüzüne gözüne değmesin” diye diye azaltıyorsun 😂 Anonim olmasak da çalıştığım günlerdeki makyajlarımı atsam 😅
meleksen1 melebek aynen ya öpecem diye ruj da süremiyorum nerdeyse tamamen çıktı hayatımızdan makyaj bi far bi rimel tamam 😂
Deleted_15 MedavikPastam işte o milyorder ablamız daha ona ulaşmamış belli 😂 ergenlikte suratimin içine eden garnier peelingin burdan….
Deleted_15 Gittibimilyarlikmobilya sen ne diyosuun ya kocamı aşık eden kirpikleri onla yapıyodum benn hahshsa f/p olarak çok iyi 🤌🏻
Deleted_15 Rouge lykd turuncuyu bulduğumdan beri onu bıraktım ben de. Lash sensational muadili bence iyi 🫡
Rouge Gittibimilyarlikmobilya bilmiyorum ki 😂simon ve kekillinin tavsiyeleri olabilir bakım olabilir moduma gore secerim